![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ikisinide istiyorum benim izledigim murat bu ulkenin yeni tuncayi olma kabiliyeti var ismailde zamanla gorecegiz ama onunda kumasi cok iyi ama murat ceylan muhakkak alinmali murat cok iyi bir futbolcu on liberoda oynar sag acikta oynar ikisinide oynar o cocuk ismailde sol bekdede sol aciktada oynayabilir bence ve antepten aldigimiz hicbir adamin bize gelipte is yapmadigini hatirlamiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
|
![]() | #16 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alınacaksa alınsın artık ismi geçen i.köybaşı m.Ceylan beklemenin ne manası var.Hangi konuda anlaşılamıyor.Bonservisde mi anlaşamıyorlar nedir.Alın arttık..
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biran önce 2 oyuncunun işinin bitirilmesini sabırsızlıkla bekliyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ikiside gelir inşallah ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |