![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | iyi oyuncu‚ bizim ihtiyacimizdi aziz baskan devreye girebilirmi acaba? hee Girer Peltek başkanın Devreye.. Şeref YoksunLarı .. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ezikler yaaa kıskanç ezikler hemdee ![]() ![]() ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu yorumların 10 katı kadar kötü yorumlarda var.. Beşiktaşımızın forumuna sadece düzeyli olanları taşımayı uygun gördüm.. Yoksa febelilerin ruhunda fair gezmez money gezer..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
antupatik com'a ziyaretçi girişi ile girip yorumları okuyabilirsiniz arkadaşlar.. Ben anca yüzde birini buraya aktardım..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Adamlar hakikaten çok üzülmüşler amma iyi transfer yapmışız yaa demekki 2 tane daha yıldız alsak adamalr hasatlerinden çatlayacaklar ![]() ![]() ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siz o forumadami giriyorsunuz ? kiskandilar laf attilar bizleri pek ilgilendirmemeli biz önümüze bakariz biz kendimize bakariz!
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Yapılan transferlerin rakip takım taraftarları üzerindeki reaksiyonu görmek hakkımız olsa gerek..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
iyi kardesim kullan ozaman o hakkini ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | güzel bir konu açmışın kardeş tebrik ederim. Vallahi sabah böyle bir konu açmak aklımdan geçti ama o an işim çıktı açamadım. Bu transferlere bu yorumları yapmışlar demekki çok iyi adamlar almışız | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |