![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sabrımızı deniyor herhal.. ![]() Gb maçı zor geçecek, ama puan kaybı yaşamayız bu maçta, kötü oynasak da, taraftarın desteğiylen, bi duran toptan falan atar alırız bu maçı...Denizli iyi bir kadro sürer sahaya umarım, yıldızların en az 2'si de sahneye çıkar ve bu maçı kazandırır...Bobo-Nobre'ye güveniyor ve yine goller bekliyoruz, ama bu sefer attıkları golün haricinde iyi de bir oyun oynamalarını umuyorum... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kazanmaktan başka çare yok... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ankara ekiplerinde sıkıldım artık kupada ankaraspor geçen hafta hacettepe bu haftada inş yenicez gençleri | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ankara ile daha çok maçımız var. Hatta üstüste ankaraspor ve ankaragücü maçları ankaradan oynanıcak ilerleyen haftalarda.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gençlerbirliği son dönemde önemli bir çıkış yakaladı ama bizde çıkıştayız. Orta sahaları genç ve dinamik, presli ve hızlı oyunu iyi oynuyorlar. Bu nedenle özellikle bizim orta saha oyuncularımızın çok istekli ve hareketli olması lazım, yoksa çok zorlanabiliriz. Hücum hattımız çok daha kaliteli tabiki, yinede kolay geçmeyecek bir maç. Kazanırsak zirvedeki yerimiz sağlamlaşır. Rakiplerimizden bazıları puan kaybedecek çünkü.. İnönü'de uçuşa geçme vakti..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
IspArtA KArtAlı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bekle bizi inönü, bizsiz maç olmaaaz, 12 numara geliyor... ![]() | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Olası bi yenilgide bence şampiyonaya havlu atmamıza sebep verecek inanılmaz önemli bi maça çıkıcaz, korkmuyorum desem yalan olur inşallah futbolcular bu maçın öneminin bilincindedir mutlaka kazanmamız gerek...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |