![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Menacerler, direkt olarak Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olması nedeniyle Beşiktaş’ın kapısını aşındırmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’a Galatasaray’ın da gündeminde bulunan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma’nın önerildiği kaydedildi. Ancak kulübü İnter’in 14 milyon bonservis bedeli talep etmesi üzerine Kara Kartal’ın transferden vazgeçtiği belirtildi. Bu arada Beşiktaş’ın gündeminde bulunan Tottenham forması giyen Rus golcü Pavlyucenko için Villarreal’in devreye girdiği bildirildi.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu yönetim bi halt yiyemez. ne olmasını bekliyodular delgado yada bobo ile takas yapmayı mı? haber yalan dicem ama bu yönetim ve başkandan herşey beklenir
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yönetim ve başkan kadar başınıza taş düşsün yaa ne sevmezmişsiniz kardeşim yargılamayın artık destek olun yaa hata yapmışlar önceden adam şampiyonlar liginide alsa sizin gibilere yaranamaz çok üzülüyorum yönetimimize gencecik 2 oyuncu alındı gelecek için forvet hattı güçlendi çocuğumuz nihatla dahada transfer yapılacak deniyor neden memnun olcaksınız yaa söyleyin eto mu alsınlar kaka istermisiniz ne istersiniz söyleyinde yapsınlar susucaksanız yapsınlar yaa
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
beşiktaş ı 2 kupaya satanlara yazıklar olsun!!!!
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
demirörenin verdiği demeçlerden sonra oluşan polimikleri beşiktaş ın itibarını nasıl sarstığını göremiyomusunuz. -mustafa denizli ben varken bu kapıdan içeri giremez -haftaya paf takımla çıkıcaz. -mehmet topuz beşiktaşımıza HAYIRLI OLSUN. -başkanlığı bırakırsam paramı geri alırım hadi hepsini geçtim tv de milyonların önünde recep mamur beşiktaş önce anadolu kulubleriyle olan sorunlarını çözsün borcunu ödesin diyor resmen demiören çıkıp recep mamura yalakalık yapıyor ya bu beşiktaşlılıksa ya ben beşiktaşlı değilim ya bunları savunanlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |