![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ferrari gelsin yabancı transfer biter bnce türkte gurbetçi alınıyormuş sanırım o transferlerden sonra transfer yapıcağımızı sanmıyorum ben çok ekstrim bi durum olmazsa tabi bobo fln gitmezse
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir futbolcuyu getirmek için Başkan on defa dışarı çıkar mı ya? Galatasaray da Haldun tek başına alıp geliyor. Bizdeki Süpermario gidince işleri daha da bozuyor başkan toplamaya gidiyor.. İtibar nerde kaldı!... Nasıl bir iş bu anlamadım.. Madem İtalya ya kadar gidiyosun bari adam gibi birini al... Ferrariyle Fordla olcak iş değil bunlar..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya demirören kim olduğunun farkına varamamış hala. sen beşiktaş başkanlığı koltuğundasın ferrari denilen orta sınıf bir adam için sen burdan kalkıp 2. kere italyaya gidiyorsun yazıktır ya. gelmiyosa gelmesin. ayrıca senden başka iş bitiricek adam mı yok kulupte yoksa ne diye listeye alıyosun
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bana saçma gelen neden adamın ayağına kadar başkan gidiyor...senin adamın yok mu senin transfer komiten yok mu..hayret birşey ya..sen koskoca Beşiktaş kulübün başkanısın ya..Adnan Polat hangi transferi için oyuncunun ayağına kadar gitti?hem de iki kere...yazıktır ya...
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirilmiştir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |