![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam yaşını başını almış ronaldoyamı kaldık!!...Sırf yıldız alıcaz diye nerdeyse jübilesini yapmaya hazırlanan ronaldoyu napalım?...Forma satışlarını düşünüyorsak daha kaliteli bir yıldızla bunu daha fazla bir şekilde gerçekleştirebiliriz!... | ||
| |
| | #2 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | daha kaliteli bir yıldız demişsin,bana beşiktaşın alabileceği forma satışını patlatacak bir isim söyleyebilir misin cvp vereyim söyleyemezsin...maliyeti çok düşük geldiği ay maliyetini çıkarırız,kimse bana genç yetenek demesin o yetenekli gençleri almaya türkiyede kimsenin gücü yetmez | ||
| |
| | #3 | |||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu beşiktaşkımm tarafından (29-03-2009 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Nereye gücün var? Paran olsa adamı ikna edebilecen mi peki? Ki paran da yok yani...Ronaldo transferi zaten bir risktir..Bu yüzden cesaret edecek çok kulüp çıkmaz yani..Ama tutarsa da bu transfer mükemmel ötesi olur..Beşiktaş bu riske girmeli mi? dersen..Bence gerek yok..Ama girerse de eleştiremem..Zira Ronaldo geliyor yani..Tabir yerindeyse "boru değil".. ![]() | |||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #6 | |||
Haklısın..Asıl yöntem bu olmalı zaten..Ama taraftarın sabır, yönetimin akıl koyması gerekiyo ortaya.. Bu de bizim camiamız için zor gibi gözüküyor.. | |||
| |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Daha ne yapalım yanii, bu yönetim başımızda hala, ama yine de destekliyoruz, ümitleniyoruz şampiyonluk için...İkinci dediğin olmuyor işte, yönetimin akıl koyması zor.. ..Ama Ernst-Sivok-Zapo transferleri bu sene için nokta transferlerdi bence, bunun devamı gelir belki de, akıllanmışlardır artık, öyle umuyoruz en azından... | |||
| |
| | #8 | |||
Hacı bakma bizde de sabır kalmadı..Yıllardır sabrediyoz da artık tüketme noktasındayız o sabrı yani..Ama Ernst transferyle umutlandık bakalım.. " Akılları başlarına gelmiştir inş. " temennsindeyiz hepimiz..Bu sene şampiyon da olursak ister istemez olumlu işler yapıcaklardır diye düşünüyom ben de..Vites büyütmenn zamanı geldi..Bunu anlicaklardır ozaman.. | |||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sabır kalmadı işte bu yönetim yüzünden o da.. ..Ama dediğin gibi şampiyonluk gelirse seneye daha iyi işler yapabiliriz...Sonuçta bi 15 milyon € Ş.Liginden gelecek, kombineler, forma satışları, reklamlar falan derken 30 milyon € elimizde olacak...Bu parayı akıllı bir şekilde kullanırsak çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum ben de, ama yönetimimizin sağı solu belli olmuyor işte, bi ondan korkuyorum.. .. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |