![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maçı izledim,futbolu ozellıkle hucum yonunden pek begenmesem de catania maçına göre takım daha derlı toplu,ne yaptıgını bılen,iyi bı havadaydı bunun da nedenı yusuf un oynaması...bu macta bı kez daha anladım kı Serdar özkanın futbolla alakası yok,beşiktaşta işi hiç yok...ayrıca erhan guven belkı stopere yedek olabılır ama ofansıf yonden cok zayıf,catania macındakı vasat oyununu aynen sergıledı,besıktasın sag bekınde oynayacak adam degıl,umarım mustafa denızlı ekremı kesıp onu oynatmayı dusunmuodur...ayrıca bu takımın tek caresi yusuftur,onu yedek bırakma luksumuz yok,cunku yusuf dısındakı orta sahaların hepsı(inceman,erkan zengin vs...) duz oyuncular ve yaratıcılıkları yok...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş barış kupasının ilk maçında Olimpic lyon ile 1-1 berabere kaldı. maç yorumlarınızı burada paylaşabilirsiniz..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.yarı oynanan futbol umut verdi bu takıma 2 yönlü oyuncu alınırsa bu sene de kartal yüksekten uçar. nobre-finik-sivok-ismail-maçın iyileri serdar özkan (her zaman çıldırtmaya yetiyor) ve bobo maçın kötülerindendi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mükemmel Bi oyun , Hırslı Bir Takım , Yenilen 1 gol Biraz Moralleri Bozsada , Mükemmel bir Kadro.. Yenebileceğimiz bir maçtı , sağlık olsun
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konular birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Ruhlar Alemindeyim ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 2. Yarıdaki oyundu beğendim.İlk yarıda biraz tedirginlik vardı.Ama ikinci yarı telafi ettik. Yeni transferlerden Ferrari takıma alışmış gibi bugün çok güzel oynadı.Bazı hatalar yapsada sonrasında düzeltti.Fink ikinci yarıda çok hırslı oynadı.Kademeleri iyi yaptı.Onu da beğendim.Erhan zaten bir harikaydı ileri geri ileri geri.İsmail çok yüklenmedi bugün oyuna ama maçın sonunda ki şutu çok güzeldi. Bobo-Tello-Serdar Özkan bugün çok çok kötü oynadı.Nobre girince çok iyi bir hücum takımı olduk.Diğer oyuncularda iyiydi. Genel olarak beğendim fakat bu takıma bir 10 NUMARA LAZIM!!.Takımı atakta organize edebilen bir 10 NUMARA!!! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | takım genel olarak iyiydi ferrari ve fink bugün yeteneklerini gösterdiler ama bobo daki bu halleri anlayabilmiş değilim nobre girdikten sonra taşlar yerine oturmaya başladı bobo gerçekten çok kötüydü :/ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |