![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | -------------------------runje----------------------------- ----ibo--------gokhn z----------------baki---------deli----- ---------------kleberson--------koray---------------------- ----------burak----------------------------rico------------ ------------------------delgado--------------------------- ------------------------nobre-----------------------------
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 4-4-2 yi bozmamak en iyisi Rico tabii ki sol kanatta oynar adam kendi diyor zaten sol kanadım diye. Alex le ilgili sorulan soruya verdiği cevabı hatırlayn beni Alex le karşılaştırmayın ben orta sahanın solunda oynayan bir oyuncuyum dedi adamın kendisinden iyi mi bilceksiniz ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgado varsa ortada oynayamaz ne olursa olsun sole yönelik oynayacaktır..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aslında en mantıklısı bu ama tigana bence farklı şeylerde düşünüyor olabilir ! | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | muhtemel 11 Runje A.Güneş G.Zan Koray Baki Burak Kleberson Ricardinho İ.Üzülmez Delgado Nobre
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |