![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aydn karabulut maç kadrosuna alınmışmı veya alınacakmı bilen varmı
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya böyle tartışma mı olur ne demek yan yana oynamaz sen milyon dolarları ver bi de yedek oturt birsini hangi futbol anlaysında var bu.paşa paşa oynacaklar.2002 brezilya dünya kupasını hangi taktikle oynadıda aldı. bi hatırlasanıza tek forvet ronaldo arkasında rivaldo-ronaldinho oynadı dünya kupasınıda aldı.bi bizim ülkede oluyo böyle bi tartışma.sergen-tümer oynarmı yoksergen -sifo oynarmı? bu tartışmalar türk futboluna zarar veriyo.bu anlayışla basrı gelmiyo zaten.bence tek forvet cıkacak arkasında rico-delgado solada mutlaka ve mutlaka i.akın olacak yoksa türk futbolunun sol kaandı yok ve işin kötüsü yetişmiyoda.bence i.akına sans verilmeli çünkü bu adam 1 seneye kadar türkiyenin gelecek vaadeden eniyi oyuncusu ve en iyi yıldızı olacaktı.bu adamı tekrar kazanmamız lazım hem beşiktas için hemde türk futbolu için.amatör dahi olsa bi sol kanat futbolcusu yetişmiyo çünkü. | ||
| |
| | #4 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence nobre tek soldahem baki hem ibo oynar çok sağlam bir defans olur bizde rahatlarız | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | -------------------------runje----------------------------- ----ibo--------gokhn z----------------baki---------deli----- ---------------kleberson--------koray---------------------- ----------burak----------------------------rico------------ ------------------------delgado--------------------------- ------------------------nobre-----------------------------
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | 4-4-2 yi bozmamak en iyisi Rico tabii ki sol kanatta oynar adam kendi diyor zaten sol kanadım diye. Alex le ilgili sorulan soruya verdiği cevabı hatırlayn beni Alex le karşılaştırmayın ben orta sahanın solunda oynayan bir oyuncuyum dedi adamın kendisinden iyi mi bilceksiniz ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |