![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Sizce forvet arkasında Ricardinho - Delgado ikilisinden hangisi oynamalı? | |||
Delgado | ![]() ![]() ![]() ![]() | 36 | 44,44% |
Ricardinho | ![]() ![]() ![]() ![]() | 14 | 17,28% |
Her İkiside | ![]() ![]() ![]() ![]() | 31 | 38,27% |
Katılımcı sayısı: 81. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Valla Cska MaÇinda Ben Oynasam Delgado Kadar Top Kaybetmezdİm Paranin Hakkini Vermİyolar Rİco Oynarsa Daha İyİ Olur Adam Gİbİ Bİ Adam ÇÜnkÜ DÜnkÜ MaÇta 35 Dakİka Sahada Kaldi Ve Takima Daha Yenİ Yenİ AliŞmasina RaĞmen DÜdÜklerde Bİr Tek Hakemİn Yaninda O Vardi Bence Rİco Uyum SÜresİnİ AtlattiĞi Zaman Kalİtesİnİ İspatlar Bana Belkİ GÜlen Olur Ama TÜrkİyedekİ En İyİ Futbolcu Şu An Rİco Ama Bu Sİstemde Rİco Kendİnİ GÖsteremez
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Valla Cska MaÇinda Ben Oynasam Delgado Kadar Top Kaybetmezdİm Paranin Hakkini Vermİyolar Rİco Oynarsa Daha İyİ Olur Adam Gİbİ Bİ Adam; ÇÜnkÜ DÜnkÜ MaÇta 35 Dakİka Sahada Kaldi Ve Takima Daha AliŞamamasina RaĞmen DÜdÜklerde Bİr Tek Hakemİn Yaninda O Vardi Bence Rİco Uyum SÜresİnİ AtlattiĞi Zaman Kalİtesİnİ İspatlar Bana Belkİ GÜlen Olur Ama TÜrkİyedekİ En İyİ Futbolcu Şu An Rİco, Ama Bu Sİstemde Rİco Kendİnİ GÖsteremez
__________________ DOMATES BİBER HERKESE GİDER ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence ikiside ayni anda oynamali tekinin yapamadigini öbürü yapar...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |