![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben 1.soruyu aynen seni gibi düşünerek yaptım ama cvp başkaymış 2.sorudada ben sürekli1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 sayıları arasında deneme yapıodum bulamıyodum ama 100 nerden çıktı demk soruyu yanlış okumuşum ama aynı şeilde düşünmüşüz...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ya ben mute yi tebrik etmek istiyorum hakkaten nerden buluo bu soruları ögrenmek lazım ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu arada 1. soruyu değişik mantıkla düşünen arkadaşlara da teşekkürler, sayılar engin bir boşluğa sahiptir, bu yüzden birisinin göremediği bir şeyi bir başkası görebilir, bunlar da sayıların oyunları, ben soruyu hazırlayan kişinin mantığından yola çıkarak cevabı yazdım ama sorunun soruluş biçiminbe göre sizin mantığınız da doğru, tebrikler... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |