![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dunya uzerınde bırsuru dewlet bunu yapıo dıosunuz ama dunyada kımse turkler kadar yabancılardan cekmedı bunu nolur unutmayın ayrıca turkıyede bu herıften baska oynıcak adam yokmu ısterse pascal gelsın mıllı takımda oynamak ıstesın ben yıne oynamasını ıstemem... unutmayın bu TÜRK milli takımı..
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Fatih Terim bana kalırsa Marco'yu milli takıma alacak her ne kadar onu kırmızı-beyaz forma içinde yadırgayacakda olsak Hüseyin Cimşir'den iyidir.Dünyanın bütün yerlerinde bu olaylar oluyor artık ama bizim değerlerimize aykırı gelir bu iş heralde,biz toplum olarak brezilyalı bir adamın milli takımda top oynamasını garipseriz.Ama lazımsa gerekliyse,mevkisinde ondan iyisi yoksa bence duygusal davranılmamalı...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | milli marşta ayağa kalmayacak adam vatan hainidir ne demek ya marco gelirse kalkmam sen marcoya göre mi türksün?? türklük duygun marco'nun takıma alınmasıyla değişecek mi ya da kendini hainlerin ülkesinden mi hissedeceksin bu ne demek ya salak bu herif demeyecektim ama diyeceğim SALAK!
__________________ ALAYI DA GİDER BİZ HEP BURDAYIZ FORZA BEŞİKTAŞ!!!!! | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aurelio milli oluyor! Terim'in çarşamba günü açıklayacağı milli takım aday kadrosuna Aurelio'yu da dahil edeceği öğrenildi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio ay-yıldızlı formayı giymek için gün sayıyor. Geçen hafta, Aurelio'nun milli takıma alınması konusunda katı bir tutum içinde olmayacağını söyleyen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in çarşamba günü açıklayacağı milli takım aday kadrosuna Aurelio'yu da dahil edeceği öğrenildi. Terim'in açıklayacağı kadro 16 Ağustos çarşamba günü Lüksemburg ile bir hazırlık maçı oynayacak. Kaynak: Sabah OLAMAZZZZZZ ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Bahsedilen Mevkii; Türkiye Cumhuriyeti MİLLİ TAKIMI.... Burda Türk Kanı Taşımayana Ne Gerek Var,Ne de Yer Var !!!
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |