![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Kim Kazanir ? | |||
Beşiktaş | ![]() ![]() ![]() ![]() | 56 | 98,25% |
Berabere | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Fenerbahçe | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,75% |
Katılımcı sayısı: 57. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ezip geçmeliyiz. tabi hakem müsade ederse... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Insallah!
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakem : Yunus Yıldırım , Konuda Gerekli Düzeltme Yapılmıstır.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fenerbahçe bu sezon deplasman maçlarımda perişanları oynuyor; biz de kendi sahasında en iyi 2. takımız bu kadrosu ile fenere 3-5 gol atıp averajı da düzeltmemiz gerekir. 1 gol atıp üstüne yatmaya kalkarsak yazık olur...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sondakikalara kadar 1-0 olur biz yine karın ağrısı çeker sondakikalarda bir gol daha buluruz maçı 2-0 alırız aha buda benim senaryom ![]()
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaslar elımde kapalı ıcın bılet war.ilgilinen ozelden mesaj atsın...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Her Maçta Bunalıma Giriyorum Ya İnşallah Alıcaz Bu Maçı Almamız Lazım ! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Biz bu ezikleri evire çevire yeneriz, bunun aksini düşünmek bile istemiyorum...Hoca doğruları yaparsa, ilk maçtaki gibi son dakika sürprizleri yapmazsa, oyuncularda artık bir büyük maçı da biz kazanalım, sonuna kadar mücade edip, savaşalım ve girdiğimiz pozisyonları harcamayalım derlerse bu maçı 3-0, 4-0 falan alırız, almamız da lazım zaten...Rakip için iyi bir şey söyleyeyim diyorum ama yok, adamların neyi iyi ki şimdi...Hadi tandemleri uyumluydu, beraber oynuyorlardı hep, ama onlarda yok bu maçta, ortasahaları berbat, bize yaklaşamazlar bile, bi Alex faktörü var, onu da çiğ çiğ yer Ernst-Cisse ikilisi...Bide ballı Semih var, Sivok'a sökmez ama bu, burda da sorun olmaz, kanatları da zaten Allah'a havale etmişler, hocaları desen son günlerini sayıyor, ağzı burnu kaymış olanlardan, bi hedefleri de kalmamış zaten...İstedikleri kadar oynasınlar, son güçlerini sahaya yansıtsınlar, biz istediğimiz gibi oynarsak, oyuncularımız gülerinde olursa ki olmaz zorunda böyle bir maçta, ezikleri zorlanamdan yeneriz...Bobo-Holo'dan goller bekliyorum, ee bide Delgado atsın bu maçta yani... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |