![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Hala fazla kiloları belli ediyo kendini..Ama yine de adamın kalitesi ortada..Her türlü iş yapar..Avrupada attığı toplam gol 2 insan eli parmaklarını geçemeyen Baros bile bu kadar iş yapıyorsa; Ronaldo gibi zamanında mevkisinin ilahı bir isim takır takır oynar walla.. Sakatlanma riski büyük..Benim korktuğum o..Ama o risk de alınabilir yani..Ronaldo sonuçta.. Bobo'yu satarsın; Nobre-Holo-Batu-Ronaldo...Al sana forvet..Ronaldo sakat olsa bile pek sorun olmaz yani..Ama bi de iyi tarafı var; sakatlanmayan, kilolarndan kurtulmuş fit bir Ronaldo hayatının golünü atar bu Ligde bence.. | ||
![]() |
|
![]() | #223 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Denizli istemezya ![]() ![]()
__________________ | ||
![]() |
![]() | #228 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam tam bir bidon..sizleri anlamıyorum...sırf hava olsun diyemi bu bidonun alınmasını istiyorsunuz...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #229 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başta gelmemesinden yanaydım ama bize cevabını futboluyla verdi.Kesinlikle gelmeli yaw. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #230 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim Hayır Derki ; Sonucta Futbolcu ve Zamanında Kendini Kanıtlamış bi futboLcu , En azından 2-3 sene Daha hizmet edebilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |