![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Kim Kazanir ? | |||
Beşiktaş | ![]() ![]() ![]() ![]() | 56 | 98,25% |
Berabere | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Fenerbahçe | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 1,75% |
Katılımcı sayısı: 57. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu macın skoru bu olmamalıydı.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (03-05-2009 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #53 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 delgado 2 bobo 3 serdar özkan 4 ibrahim üzülmez!!!.... bu güne kadar arkdanda drdum delgadonun budur bu adam ya... bobo bi kafa topu indr be... ne yaptık bu gün anlamadım!!! serdar özkan... yorumsuz... iboda öyle... anlatmaya gerek yok..... ii pası bi arada yapamadık... yazıkla olsun.... | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hiç bişey değil de guiza gibi odundan gol yedik ya.. bi de aynı şekiilde..şu feneri eze eze yenemeyek miyiz ya bu futbolcularla olmayacak mııı...nolur ya yeter artık yeterr..artık kahrolmak istemiyoruz kahretmek istiyoruzzz... | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Hikaye dediğim gibi başladı ama ne yazık ki öyle ilerlemedi...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |