![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne kadar fesat ve subjektif taraftarimiz var, hakikaten inanamiyorum. Aurelio terinin son damlasina kadar hak etmistir bu formayi, bu ulkede bolgesindeki en iyi oyuncu ve Turk kulturunu bilip Turkce konusuyor. Maalesef bazi arkadaslar onu Fahri ile karsilastirmis, su an Aurelio Fahri'nin 3 kati eder. Fahri daha BJK'da iyi bir mac bile oynamazken, Aurelio 3 yildir takiminin vazgecilmezi ve bakno oynayan oyuncusu. Kendimizi komik dusuruyoruz, yigidi oldur ama hakkini da ver, yazik ediyoruz kendimize...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
aurelio'yu istemeyenler de sırf eziklerde oynadığı için böyle düşünüyorlar... ayrıca bırakın artık yok milli marşı bilmiyormuş, nasıl saygı duruşunda dururmuşuz, ne alakası var anlayamıyorum ya, adam kaç senedir türkiye'de hiçbir saygısızlığını gördünüz mü herhangi birisine karşı, önemli olan da bu zaten, bize, marşımıza, bayrağımıza saygı duyması, istiklal marşını okuyabilmesi değil... | |||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cok dogru adeelar.... böyle rezilik olamas... ya sen nasil yabanci bi furbolcuyu oynatirsin serefsiz fatih terim... yaziklar olsun.. hic kimse bana demsin yok iyi filan kulan... olmaz yöle nasil bjk dogulursa bir türke de öyle dogulur,...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
böyle birşey varmı ya bu takım kimin takımı bu yetkiyi bunlara kim verdi. böyle birşeye nasıl kendi kendilerine karar verebiliyorlar.
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #68 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | |||
![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ister bizim ister başka bi takımın futbolcusu olsun,hiçbir yabancı milli takım şerefine yükselemez...ayrıca milli takımada alınsada o ruhu ne yansıtabilir,ne taşıyabilir...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |