![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar çok önyargılı bakıyosunuz olaya. para için yaptıgını nerden biliyosunuz,adamın içinimi okuyosunuz. tamam para içinde yapılır ama bu sekilde düşünenler kendilerine para verildiği zaman başka milletin insanı mı olcak.!! para için bir insan kolay kolay din,dil,ırk değiştirmez,insanın birazda içinde olcak. birde şu yorumlar var. ronaldo,ronaldinho olsa neyse oynasın diyenler , onların ayrıcalıgı ne? aurellio yla aynı milletten ve mehmet aurellio mevkisinde suanda tek adam Türkiye de. eziklerde bile bi yabancı uche den sonra en uzun süre oynayan adam. bu kadar iyi olmasa ezik medyası şimdiye kadar çoktan ipini çekip,arkasına teneke baglayıp yollamıstı. yıllarca naim süleymanoglu nu alkışladık aslen bulgar olmasına ragmen. elvan ı alkışladık başarılarından ötürü. sinan şamil sam suanda türk olmasına ragmen almanya için dövüşüyor ve her kazandıgı maçtan sonra türk bayragına sarılıyor biz onu dışladık mı!!önemli olan Türk bayragının başarılarla tüm dünyada dalgalanmasıdır. bende milliyetçiyim ama biraz mantıklı düşünelim. tabi ki milli degerler önemli ve adam milli degerlerimize saygılı yaklasıp bunu içinde hissedebiliyosa bence aurellio nun milli takımda oynamasının hiçbir sakıncası yoktur.bu benim düşüncem ... saygılarımla... | ||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bırakalım bütün dünyayı onlar ne yaparsa yapsınlar...Beşiktaş'ın diğer takımlardan bi farkı olduğu gibi, ulusal takımımızın de diğerlerinden bi farkı omalı... | |||
![]() |
![]() | #73 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #74 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonuna kadar katılıyorum bjkemre06'ya...marco efendi ne bir tuncay kadar ne de bir hasan şaş kadar kendisini yırtabilir milli takımda...yani fenerli diye galatasaraylı diye adam dışlamıyoruz biz milli takımda...yarın tümer bile milli takımda gol atarsa sevinmeyecek miyiz...ben sonuna kadar sevineceğim her ne kadar bana beşiktaşlılığımın en büyük kazığını da atmış olsa....ama böyle bir adamın oynamasına karşıyım ben..birisi çok güzel söylemiş brezilyaya karşı nasıl oynayacak bu adam diye...bir kendinizi koyun şimdi adamın yerine...ya da şöyle düşünelim biz neler düşünüyoruz bize karşı oynayan türk asıllı futbolcular için, alman milli takımı olsun isviçre milli takımı olsun...şimdi nobre için de var bu söylentiler aynen karşıyım nobrenin de türk milli takımında oynamasına..benim için farketmez isterse ronaldinho olsun, isterse zico futbola dönsün. | ||
![]() |
![]() | #75 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ayrica arkadaslar, 70 milyon insanimiz var da ne oldu? Son Dunya Kupasina da son Avrupa Kupasina da katilamadik, hala Huseyin Simsiri izliyoruz Milli Takimda. Lutfen demogoji yapmayin...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o zaman her turk vatandasi gibi askerlik hizmetinide yerine getirilmelidir | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
![]() | #79 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #80 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |