![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
1. almanyada (hatta avrupada) yasayan yeni nesilin hic biri orda yasamayi secmemistir.. 2. bunun konuyla ne alakasi var?? 3. senin avrupada yasayan türklerin türkiyeye ne kadar katkisi oldugundan haberin varmi?? üstelik alman milli takiminda oynayan yabanci asillilar almanyayla özlesmis futbolculardir..o ülkede dogup büyümüs, tahslini o ülkede yapmistir..o ülkenin dilini ve kültürünü cok iyi bilmektedir.. mesela bi ara ailtonuda milli takimda oynatmak istediler cogu kisi karsi cikti neden aceba?? ben marco aurelio yu türk milli takiminda görmek istemiyorum..adam sanki brezilya milli takimnda sansi olsaydi türkiyeyi tercih edecekti.. lütfen yorumlarimizi kimsenin kalbini kirmadan yapalim saygilar
__________________ bjkliyiz | |||
| |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
aynen dicek baska birsey yok.... bende Aurelio yu istemiyorum... bide eagles_03_bjk arkadasa dicek birsyim var.. ne demek almanyada kaliyoruz... sanki ben cok mutluyum burda oldum icin.. ben türküm kanimin son damlasina kadar..ben secmedim bunu burda büyüdüm herseyi birakip da nasil türkiyeye gelebilirim.. isim yoken....?! bide öyle gereksiz seyler diyorsun.. siddetle kiniyorum seni
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
| |
| | #5 | |||
| |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ay-yıldızlı nüfus cüzdanına sahip her vatandaş yasalar önünde eşittir. Yazısız kurallar, gelenekler ve teamüllerle ayakta duran kurumların da bütün Türk vatandaşlarına aynı saygıyı gösterip, aynı hakları tanıması gerekir. Basketbolda Ermal milli olabiliyor, atletizmde Elvan Türkiye adına rekor kırabiliyorsa, “Aurelio milli takıma çağırılırsa protesto ederim” diye kampanya başlatmak, hiçbir ilkeye sığmaz, komik kaçar. Düpedüz ırkçılık bu, en hafif deyimle dünyanın nereye gittiğini bilmemek... Bu tür sığ bir ön yargıdan sıyrılıp milli takıma çağdaş düşüncenin kapılarını açan kim olursa olsun, ben onun elini sıkarım. Bu görüşü Ersun Yanal dile getirmiş ya da Fatih Terim, benim için fark etmez. Ama asıl gözden kaçırılmaması gereken, 70 milyon olmakla şişinen bir ulusun, milli takımına Aurelio’dan daha iyisini yetiştirememesi ve Brezilyalı’dan medet umması... Bu da Türk futbolunun ayıbı! Bu laflar yiğiter uluğa ait.Sonuna kadar katılmakla beraber bişey daha eklemek istiyorum.Sen zamanında naim süleymanoğlunu türk yapıp madalyalar alacaksın,elvanı türk yapıp madalyalar alacaksın şimdi aurelioya karşı çıkacaksın olmaz diye.Olurmu böyle birşey ya,kendini türk zannedip o nufus kagıdına sahip herkeze eşit davranılmalıdır.
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #7 | |||
![]() | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |