![]() |
Nefret Ettigim: Ridvan Dilmen, Selcuk Yula, Adnan Aybaba, Kazim Kanat, Hincal Uluc En Sevdigim: Sinan Engin ve butun TV 8deki Ve Gool programindaki yorumcular. |
Selcuk Yula Ömer cavusoglu en nefret ettiğim ezikler.En sevdiğim program Karakartal Forum...:D |
Selcuk Yula Ömer cavusoglu en nefret ettiğim ezikler.En sevdiğim program Karakartal Forum...:D |
nefret ettiklerim:selçuk yula,hasan ali,ziya şengül,ilker yasin,ömer üründül,engin verel,kaan kural sevdiklerim:sanlı kaptan,vedat okyar,faik gürses |
tukurukcu ridvan ve serefsiz ahmet cakar |
Deneme 'yanıltma' Yayıncı kuruluşun manüplasyonu devam ediyor. Yayınladıkları veya yayınlamadıkları görüntülerle ve onlar üzerine yorumlarla yaptıklarını, diğerleri de ekranlardan, gazete köşelerinden isnatsız-mesnetsizetiksiz sallayışlarla destekliyor. Fatih Terim'in öncenin 'proje' sonranın da 'mazlum' takımının başındayken kulübeden ettiği küfürleri, kendi kameramanlarına yaptığı hakaretleri ve Beşiktaş tribünlerine yaptığı 'tekerleklerin arasında taş sıkışmış' hareketini pas geçenler de bunlar. Beşiktaş'ın mevcut yöneticisi Murat Aksu'nun kurduğu federasyonu F.Bahçe'ye yamamaya çalışanlar da yine bunlar, Emre Belözoğlu'nun bir maçta yardımcı hakeme "a..k.. Fenerlisi" diye küfretmesini ve hakemin ondan kaçışını bir kelime etmeden unutturmaya çalışanlar da. Hasan Şaş'ın kendi tribünlerine nasıl küfürler savurduğunu da... 'Zalim-mazlum' edebiyatının çıkış noktası da bunlar. Kulüpleri de, kulüpleri yönetenleri de, spor medyasını da yönetmeye talip olanlar yine bunlar. Türkiye'nin çok iyi bildiği ilginç isimlerle yaptıkları 'yalarım, yutarım abi' içerikli telefon konuşmaları mahkeme dosyalarına girenler de yine bunlar. F.Bahçe'ye bu sistematik saldırının temelinde şu var: Artık kulübün yatak odasında bile cirit atamıyor, yöneticisini yönlendiremiyor, yönetimini belirleyemiyorlar. Mazlum takımın başkanı, 'ısmarlama' röportajlar yaptırırken, 'zalim' takımın başkanı kulübün televizyonunda bile zar zor görünüyor. Onların 'yanaşık/ yalaşık' düzenine baş kaldıran tek takım Fenerbahçe çünkü. Şimdi yağlı ilmeği Tuncay'ın boğazına geçirdiler. Bu fırsatı da onlara Tuncay kendi elleriyle sundu. Acıyı yaşama biçimi kadar sevinci yaşama biçimi de önemlidir. Bunu FBTV'de bile eleştirdim. Ancak herhalde 'tehdit direktör'den ve 'bücür'den daha masum bir şeydi yaptığı... Tuncay'ı eleştiremezler Bir söz de 'kısaca FD' kardeşimize, ben tasvip etmediğimi söyledim, ama parmak çocuk Emre'yi savunan bir camia Tuncay'ı eleştiremez bu bir, Ahmed Hassan'ı savunan Nobre'ye sallandıramaz bu iki, Atatürk konusunda ilham almak istiyorsan Refet Angın röportajını dinlemeni isterim bu üç. Son olarak, Atatürk'ün hangi takımı tuttuğundan çok daha önemli bir şey var; tribünlerde ne kadar Atatürkçü kaldığı al bi denyo daha |
En Sevdiginiz Ve En Sevmediginiz Yazarlar Kim? Benim En Cok Sevdigim Yazar Vedat Okyar Hem Bilgisi Var Hemde Besiktasa Yakisir Beyefendilikte Bence...:)adnan Aybaba Yi Star Tv Deki Programda Besiktasi Yeterince Iyi Analiz Edemiyo Ve Abuk Sabuk Konusuyo Bjk Yazari Olarak Begenmiyorum Ama Genel Olarak Bakarsak En Sevmedigim Yazar Kesinlikle Omer Cavusoglu.....tam Bir Uyuz :( |
Vedat Okyar iyi Kazim kanat cok gicik.... |
kazım kanatsız ve adnan akbaba yı BESIKTAS hakkkında konusurken goormek ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm |
+1903 arkadas |
Türkiye`de Saat: 11:48 . |