![]() |
TSL - 8. Hafta : Beşiktaş JK 1-0 Denizlispor TSL - 8. Hafta Beşiktaş JK - Denizlispor http://i0909.hizliresim.com/2009/9/27/2551.jpg Grafik Tamamen Şahsıma ve BesiktasForum.Net'e Aittir ! |
Grafik İçin Teşekkürler Çok Güzel bir çalışma olmuş Maç içinde konuşulacak Tek şey 3 puan almamız gerektiğidir . onun haricinde hiç bir sonuç beklentisi içine giremiyoruz . |
şuan ligde kazanılması en kolay 2 maç var kasımpaşa ve denizli maçları.. geri dönüşe inanıyosak başka bişey sölemeye gerek yok heralde |
artık mac kayßı oLmamaLı o yuzden macLarda tartısmaya da gerek yok oLe yada ßoLe aLmaLıyız yanı.. |
Yenmekten Başka Caremiz Olmayan Maç |
Kendi sahamızda Denizli'yi inş rahat geçeriz. |
Başladığı gibi biter bence... |
Alıntı:
|
kazanmaktan başka çaremiz yok |
ya kazanacaklar ya kazanacaklar beraberlik bile olmamalı.. |
önce cska sonna denizli haydi kartalım bu taraftar her zaman yanında güveniyoruz güvenmeye devam edeceğiz seviyoruz sevmeye devam edeceğiz |
yani artik bu macida alamiyacaksak eger hic cikmayalim maclara daha iyi.. |
Denizlispor oyunu kendi yarı sahasında kitlerse çok zorlanırız deme di demeyin. Adamlar önceliği 1 puana verirlerse, bizim ne oynadığı belli olmayan takımımızda karşılığında 3 puanı göstere göstere verir (bkz. Kayserispor maçı) |
Gol atabilcekmiyiz bunu çok merak ediyorum.. Ve bu sefer abrakadabra dediğinde hoca, ne olucak bunu daha cok merak ediyorum.. Umarım sihir ters teperde.. Eldeki en iyi kadro çıkar.. -------Batuhan Karadeniz---- -------------Nihat-------- Serdar------------------Holosko ---------Ernst---?---- İsmail---Sivok-Ferrari--Ekrem -----Hakan Arıkan---- |
Alıntı:
|
Alıntı:
O yüzden kimse dağıtamaz.. Fink ve Ersnt yan yana oynadıkları zaman topu kırıyolar.. Beceripte 2 pas üst üste yapamıyoruz.. Ayrıca, maç inönüde hangi delikanlı yüklencek ? Beşiktaş olduğumuzu hatırladığımız gün, çok şey değişir.. O zaman ne tabata alınır, nede Holosko mecburen ilk 11 lere yazılır, nede Bobo ve Nobre forvetin olur.. Ocağa kadar bu kadro en puan kaybı yapar.. |
Alıntı:
|
bu maçtan hiç umudum yok yenilsek bile şaşırmış bu saatten sonra.. |
Zaten bu maçı bile yenemezsek vay halimize. |
benim Artık umudum yoK yeniLirsek hiç şaşırmıcam |
Alıntı:
Türkiyenin en iyi forvetini neden geciyoruz ? DÜnyada batuhan tarzında forvet yok.. İbra var batuhanda ibra olma yolunda şuanda.. Nihat Tek forvet oynadığı için şuanda bu halde emin ol ? Bakınız Kovacevic-Nihat ikilisi.. Serdar Özkan oynadığı butun maçlarda çok çok iyi şuanda.. Kaldıki devamsızlık sorunu ''GÜÇSÜZ'' oluşundan, onuda bu sezon başında isveçte gittiği özel tesisler ile kapatmış gözüküyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz zaten Beşiktaşız.. Savunma yapmıcaz.. Çıkıcaz, oynıcaz.. öne gectikten sonra, zaten kolay kolay kimse gelemez.. Ama dediğin bir nokta cok cok doğru.. Önceden anadolu takımları bu takımı yenemeyiz diye geliyordu, sonra ''1'' oldu, şimdi ise ''3'' puan almadan gitmeyize kadar geldi.. Ne zaman oldu ''6'' senede.. o zaman , var biryerlerde , hatalar zinciri.. |
cska macından sonna ümidim kalmadı güvenim kalmadı ocağa kadar çekicez böle defol demirören al beyni sulanmış antrenörüde git artık |
ben 27 yaşındayım ve ilk kez inönüye gideceğim umarım kazanırız :) |
Bu saatten sonra şu maçı alır gideriz diyemiyorum, maç İnönü'de bile olsa...Rakibimiz kötü, bizde kötüyüz ama, ligde en az gol atan takımız nerdeyse, bu maçtada sıkıntı yaşayabiiriz, Denizlispor çok kapalı oynayacaktır, başka bir şey yaptıkları da yok zaten onların, hoca nasıl bir hücum anlayışıylan çıkar bilemiyorum, ama eğer yine tek forvete benzer bi sistemle çıkarsa, Nobre veya bir başkası ilerde tek başına kalırsa bu maçtada golü göremeyiz biz, görürsekte 90. dakikada falan Ekrem'den görürüz, o da puan almamıza yetmez!..Açıkçası maçta ilgilendirmiyor fazla, galibiyet beklemiyorum da, ben maçtan çok taraftarın vereceği tepkiyi merak ediyorum... |
artık kazanmamız gerekiyo !!!! |
Alıntı:
|
Biz zahmet alın artık şu maçı.. Bende akşam eski açıktayım. Bu maç zor olacak ama ya puan kaybı yaşanırsa.... |
:S:Spüf |
hele şükür |
Denizli gibi bir takıma karşı bile 1-0, yazık... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz yatıp kalkıp dua edelim ki bugün rakip Denizliydi. Hoca hala sistemde inat ediyor, formsuz oyuncuları oynatmakta hala inat ediyor ve bu inat ilerleyen haftalarda bize daha çok zarar verir. |
yendık ama ıcınde sewınc oLan war mı ? :S :( |
Vallahi çok tuhaf ama, içimde bir sevinç olmadı. Kötü oynadık, adamlar gol atacaktı nerdeyse. Bizde birşeyler kaçırdık. Bu arada Bobo cidden bitirmiş kendini. Eskiden çok güzel çalımlar atardı, artık onlardan mahrum bırakıyor bizi. Berbat maçtı.. Teknik heyetin acilen değişmesi lazım. İstenmiyorlar.. |
Uzun zamandan sonra hırs ile maça çıkan bir takım seyrettim.. Bazı arkadaşlar mutlu olmadık vs dediler ama ben gayet mutluyum almak zorunda olduğumuz bu galibiyete.. Yönetim değişmezse,bir toparlanma olur mu ileriki zamanlarda bilemem.. Ama dünkü maçta kaçırdığımız net pozisyonların,telafisini bir sonraki maçta vereceğimizi düşünüyorum.. İnşaAllah da yanılmam.. |
Türkiye`de Saat: 05:15 . |