![]() |
Ş.Ligi 3.Maç : VfL Wolfsburg 0-0 Beşiktaş JK Şampiyonlar Ligi 3.Maç VfL Wolfsburg - Beşiktaş JK http://img25.imageshack.us/img25/676...orzakartal.jpg Grafik Tamamen Şahsıma ve BesiktasForum.Net Ailesine Aittir ! |
Wolfsburg'u Takip Eden Birisi Olarak Cska macından Cok ama cok zor bir mac olacak Eğer Cska macındaki gibi oynayacaksak İşimiz cok zor |
Alıntı:
|
Çok zor bir maç olur.. Endişelerim var.. |
avrupadaki deplasman karnemiz göz önüne alınırsa üstüne bide takımın oynadığı oyun ve kalitesi eklenince 3 puan imkansız 1 puan mucize gibi duruyo |
alırız maçı . yazıyorum buraya . |
eğer yine dengesiz bir kadro çıkartırsa maça denizli yeniliriz.. |
Alıntı:
|
Ben hemen söyleyim..yine sefilleri oynayacaklar..3-0 iyi sonuç:) |
Sayın Denizli CSKA maçından sonra Wolfsburgu eze eze yenicez dedi bu nasıl olucak çok merak ediyorum. Bu maçıda kaybedersek ihtimaller tamamen tükenecek. |
valla artık iş son noktaya geldi hani diyorlardıya şapkadan tavşan cıkaran teknik direktör diye bu sefer tavşan yetmiyecek gibime geliyor benim eğer cskayıda bu kadroyla yenemediysek wolfsburg çok zor gibime geliyor inş yeneriz ama birazda gerçekci olmak gerek görecez bakalım denizli eze ezemi yenecez yoksa ............... düşünmek bile istemiyorum |
Fark yemesinlerde ortada oynasınlar. |
bu bünye 2 farkı götürür fazlası hasımsızlık yapar allah besiktasa yardım etsin :D |
bu hocayla bu sistemle fark yeriz , bu denizli takimin basinda oldugu sürece 1 puan bile alamayiz sampiyonlar liginde , adam alisik zaten |
Beşiktaş’ın, Wolfsburg karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İsmail, Nihat, Ernst, Fink, Tello, Tabata, Nobre. Kadro Çok Güzel Ama Kesinlikle Ve Kesinlikle Nobre Yerine BoBo Olmalı . |
Yorumlara katılıorm ama hemen karamsarlığa düşmeyelim bence... |
zor ama imkansiz degil.. ! |
manuyu ingilterede yenmek wolfsbourgu su anda yenmekten daha kolay bence tek elle tutulur tarafimiz clde simdiye kadar herzaman 3 mactan 1 ini kazanmisiz istatistiklerle umudum var kasimpasa maci gibi oynarsak kabak moduna geceriz onlarda oyacak olurlar normal olarak ust duzey bir performans bekliyorum bu arada denizli efendi sanirim yine bobonun yerine nobreyi koyacak takima |
deplasman karnemizi biliyorsunuz 1mac haricinde galibiyet yok ama icimden bir his iyi bir sonucla ayrilacagimizi söyliyor.. |
Alıntı:
Bu kez farklı şeyler olacağını umut ediyorum.. |
Allah yardımcımız olsun. |
ßence qüseL oyun wwe qaLißiyet ßizm.. |
Bugün en azından beraberlik ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Bu maç diğerlerinden farklı olur bundan önceki cl maçlarında da birçok pozisyona girdik değerlendiremedik eğer bugün o sıkıntıyı atlatırsak kazanacağımıza inanıyorum. |
bugun beşiktaşa dığer maclara oranla daha çok güveniyorum takımın az olsa bile kendine gelmesi ve gerçek kimliğine bürünmesi takımın sahada olan stresını ve gol problemını atlatacağını düşünüyorum... |
Zoru başarırız imkansız zaman alır ha gayret alın şu maçı da kaybettiğimiz avantaja yaklaşalım... |
dün gece ki skorları görünce daha bi umutlandım..:) ancak wolfsburgu orda yenmek hatta puan almak zor gibi görünüyor hele ki bu formumuzla..bence beraberlik bizim için yeterli olur..Evimizde ki cska ve wolfsburg maçlarından 6 puan çıkartırsak ki zor değil,2.tur için yetebilir 1 puan bize bu akşam.. |
Bu maçtan puan almak şart mutlaka. Wolfsburg ofans gücü yüksek bir ekip ama savunmada çokta başarılı değiller. Eğerki girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilirsek bu maçtan galibiyet almamızda beklenebilir. Doğru kadro ile çıkmak gerek, savunmada derin boşluklar bırakmamak gerek ve tabi özellikle yan toplara dikkat etmek gerek.. |
eğer kalede Rüştü olacaksa ve ilk 11'de Bobô olmayacaksa vay halimize.. |
Türkiye`de Saat: 18:32 . |