![]() |
Ocak Ayında Transfer Olmasın Tamam Ama En Azından Şu Bir Kac Futbolcuyla yollar ayrılsın Nobre,uğur inceman Gibi |
Tello Aşırtma deneyeceğine Orada Topu yana Çekseydi Boş kaleye yuvarlayacaktı |
aynen gökhan haklısın. bu kadar korkak futbolla bu olur bobo forvet mi oynadı yoksa forvet arkası gibi mi oynadı. serdar özkan'a ne kadar sinirde olsam bu maç onun kaar hızlı bir oyuncumuz olsaydı dire aradım. ama yok denizli ne yapmak istiyorsun 7 de 7 yaptın diye şiştin kendi evinde yeniliyorsun. bu adamın kesin psikolojik sorunları var ve bunları takıma yansıtıyor. |
arkadaşlar sabaha kadar oynansa bu maçı alamazdık neden? 1_) m.denizli ş.ligini türkiye ligiyle karıştırıyor.ilk önce gol yemeyeyim nasıl olsa bir tane atarım la olmaz. 2_) ş.liginde girdiğin her pozisyon altın değerindedir. zaten maç boyunca 4-5 pozisyona girebilirsin en azından bunun 2 tanesini gole çevirmelisin. 3_) cska yı yenmenin yolu kanatların çok ii işlemesiydi. malesef münch dışında çok ii kanat ortaları yapan bir oyuncu gelmedi. eldekilerle de bu sorun çözülemezdi. 4_) mutlak galibiyet parolasıyla çıktığın maçta 8 tane defans ağırlıklı oyuncu oynatırsan galibiyeti de elde edemezsin. 5_) maç boyunca BEŞİKTAŞ ım ceza alanına orta yapmasına yaptıda uzun boylu pivot forvetin olmadığı için rakip kalede çok büyük tehlike yaşanmadan maç bitti. aslında sağlıklı bir batuhan ın maçıydı bu. artık seneye bakacağız.( bu lafı yazmaktan ve söylemekten bıktım!!!!!!!) |
bizde bıktık her ş.liginden sonra seneye seneye die kendimizi kandırmaya avrupa görmüş avrupada kazanmayı bilen yabancı bi teknik adam gelmesi lazım |
boş |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nihatın belliki geçen maçtaki taraftarın protestosu onu incitmişti ki dün hırslı bir şekilde oynadı, oyuna dahil edildiği ilk dakikalardan beri. Şutları hatalı mıydı? Evet. Ama yinede ben Nihatın gönderilmesinden yana değilim ki Denizli'de asla göndermez. Fakat Nobre giderse çok iyi olur. |
tarnsfer olmazsa işimiz çok zor şu takıma enaz 2 kanat adamı lazım. ama devre arasında iyi oyuncu bulamayız derlerse anlarım ama ihtiyacımız yok demek çok komik |
Türkiye`de Saat: 19:37 . |