![]() |
versinler 4 milyon euro verelim bursaya :) |
Cek Cumhuriyetinde dogmus,Italyada top oynamis adamin 1 sene bizde oynadi diye dogustan BJK li olacak hali yok ya.Nerde oynuyorsa orali olacak.Zorla yollanmayi gururuna yedirememis biri olarak gol attigi ve kazandigi bir mac sonrasi eglenmesinden dogal ne var. |
Böyle şeylere takılmamak lazım önemli olan sene sonunda o sevinci yaşamak. |
Önemli değil. Gol attığı yada gol sevinci yaşadığı için kızamam Zapotocny'e. Beşiktaştan apar topar gönderilmenin şaşkınlığı ve hırsıda hala üzerindeyken bunu yapmasını doğal karşılıyorum. Kızmıyorum. Ama abattı mı bu sevinci , evet abarttı buna da sonuna kadar katılıyorum. |
bursa da kiralik deilmi bu adam? simdi eyer geri dönecek olursa ne yüzle cikarim demiyormu bu taraftarin karsisina? kiralik gitmis bi futbolcunun bu hareketleri yapmasi dogru deil bence, tama sevinebilir ona kimse bisey diyemez ama böyle deil , zaten bursaspor memnun kalirsa sene sonu zapoyu alir bonservisini ondan sonra iki sevgili gibi sevinsinler |
sahada yaptıkları yetmedi |
Sonucta , Profosyonel Bir Futbolcu.. Olaya Profosyonel Bakmak lazim. |
Kendisini Bursaspor'lu Hissetmeye Başlamış Yönetimle Görüşsün O Zaman Verelim Bonservisini Paşa Paşa Oynasın . Versinler 4.5 Milyon Euro |
sen adamı postalamak ıcın elınden gelenı yap sonra neden boyle yapıyor besıktaslı olamaz dıye sorgula baska? adam profesyonel sonucta bursa ıcın ter dokuyo su an sevınmesıde gayet dogal... |
Bursa 4-5 milyon euro versin hem Zapoda mutlu olur |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |