![]() |
Hazırlık Maçlarımız Hangi Kanalda ? Cevabı İçeride ! |
bu konular burda bile tartışılabiliyosa tabiki beşiktaş kaosun içinden çıkamaz.. bu takımın yanında olacaksak biraz hassasiyet bekliyorum bu tip konular hakkında. bilinçli ve dikkatli olmak gerek. |
Zaten Bu Aşırı Fark Yüzünden Bazı Futbolcularımız Geçen Sezonki Çizgilerinden Çok Geride |
Batuhan Serdar Özkan Necip Uysal Ali Kuçikleri Bir Kere ilk 11de İzlemeden Ölmek İstemiyorum Artık Bu Gençlere Şans Verin .. |
Necip gelsin adamııımmm :D |
d-smartsa yaramaz:D |
Hoca bana sahip çıkmadı diyorda Batuhan takıma sahip çıkmış mı ? Geçen sene Beşiktaş şampiyon olursa çıplak dolaşırım diye sağda solda sallıyordu. Onu geçtim daha 18 yaşında ki bir futbolcu kendisine nasıl bakmaz 100 küsur kilo olur. Takımda ki forvet oyuncularının formsuz olduğu dönemde paşam fazla kiloları yüzünden forma giyemedi. Bende takımda görmek istiyorum ama bence Batuhan'da forma giymek için çaba sarfetmiyor. |
Antalya Turnuva 06.01.2010 / 20:00 Vitesse - Beşiktaş Star Tv |
Arkadaşlar bu adamlar profesyonel meslekleri bu kendilerini en iyi şekilde pazarlamak zorundalar ben bu parayı neden alıpta oynamıyorlar diyemem ben takıma katabilecekleri belli oyunculara neden bu kadar para veriyorsunuz diye yönetime tepki gösteririm. |
Alıntı:
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/4/1268.jpg |
Türkiye`de Saat: 20:26 . |