![]() |
Erhan Güven, Tello, Bobo, Fink, Erhan tam isabet olmuşta, Erkan Zengin kaliteli futbolcu... Bari biraz forma yüzü gösterselerdi. Yuh.. |
erkan kalmalı ayrıca incemanın yerinede adam bulunmalı |
Şu durumda Ciguli bile kulübü mevcut başkandan daha iyi yönetir. Şaka bir yana, ben Beşiktaş'ın itibarının, saygınlığının bu kadar aşağıda, borcunun bu kadar yukarıda, ve başarısızlığının bu kadar ortada olduğunu hatırlamıyorum. Büyüklerimizin de bu kadar karanlık günler gördüğünü sanmıyorum. Lütfen kimse sportif olaylara bakmasın. Beşiktaş Tarihinde taraftarını dövdüren başkan olmadığını biliyorum. Bundan daha büyük bir rezillik olmaz. Bundan daha büyük bir rezil de çıkmaz. Sn. Murat Aksu'yu elini taşın altına koyduğu için kutluyorum. |
10 numara bi cesaret örneği ve kendine güven.. |
erhan gitsin erkan kalsın |
inceman da gitsin nobreye de yol versek fena olmaz holosko da gitse üzülmem isabet olur yerlerine daha kaliteli yabancılar şart |
helal olsun valla delikanlı adammış diğerleri nerdee? |
nobreyede bir yol versek tam süper olacak batuhan gibi adam onun yüzünden forma şansı bulamıyor |
verdiğim sözü tutucam tutamıcam sözü vermicem demesi benim için en önemlisi. birde demirören gibi gs yanlısı durmasında şampiyonluk görmesekte olur |
giden gitti zaten aydın gibi adamı sen erhanla takas et biraz beyin lazım. önce ibrahim a. sonra aydın dilerim bu iş batuhana sirayet etmez |
Türkiye`de Saat: 00:38 . |