![]() |
21 yaşında. Chelsea 3 milyona satıyor. Ve yıldız!!! Televizyonu açıyosun stoch, gazeteyi alıyosun stoch, web sitelerinde stoch. Neymiş yıldızmış. Ya Allah aşkına gs ilgilenene kadar kaç kişi biliyordu bu adamın ismini? Yok Chelsea taraftarı ayağa kalkmış satılacağını duyunca. Yahu adam 21 yaşında ve 3 milyon gibi bir paraya satılıyorsa anlayınki bu adamdan bir yol olmaz. Tamam fena bir adam olmayabilir ama bari yıldız demeyin. Nihayetinde bizim Holosko'ya pas atan bir adam. Lütfen kandırmayın insanları. Hatta aptal yerine koymayın. En azından biz yemiyoruz. Gerçi fb liler yemiş :) ama onlarıda anlıyorum, acıları büyük. Ne yaptıklarının farkında değiller :) |
Ya konunun yeri burası değil , ama bi yorum yapmak gerekirse Galatasaray'lı Emre Çolak'dan hiç bi fazlası yok , Ben Hollanda Ligi'ni takip ederim bu yıl çok iyi oynadı ama takım çok iyiydi , Dzuzsak çok çok daha iyi bi oyuncuydu Fener bi kazık daha yedi;) |
Daum'un 3,5 aldığı bi ülkede 2,6 çok çok makul bi fiyat. |
cok ucuza anlasmısız yanı ben bir 3.5-4 bekliyordum cok akıllıca yapmıslar gs stoch'u 5e almaya calısırken fener 9 vermis bu hic gundemde yok renkli basın hatta fbli basın |
yaa 3 m degilmis denilene gore o oyuncunun alacagı para 9m lafları geciyor bonservisi icin |
Gelsinde bi görelim... |
aynen böle işte basın yüzünden hep böle kaos ortamı oluşuyor kahrolsun renkli basın |
Sorun yok biz yine Antepten milyonlari verip geri aliriz... |
Yıldırım Demirören konuşmuş İbrahim Kızıl'la ve Orhan Gülle kaldı yine bizde. |
7 ile 9 Milyon Euro arası bi fiyata alınmış ;) |
Türkiye`de Saat: 19:00 . |