![]() |
Bence Raul'un ölüsü yeter :) Gelmesi durumunda çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Yaşlı diye eleştirilebilir ama bence daha iş görebilir |
bence golcü olarak bobo yeterli olur kanatlardan iyi pas aldığı takdirde 13 golünü seneye en az 25 yapar. |
Alıntı:
|
Besiktas zaten bu ulkenin Real Madrid i degil mi ki? Onemli olan Avrupa nin onemli takimlari arasina girmesi ama ben bu saatten sonra cok umztluyum .... |
Bu Schuster (sarı melek) iyi işler yapıcak gibi geliyor bana inş öyle olur...başarılar.... |
Carlos'u 4'e katladı Beşiktaş, yeni transferi Portekizli Ricardo Quaresma'nın imza töreninde, ezeli rakibi F.Bahçe'yi dörte katladı. F.Bahçe, Brezilyalı Roberto Carlos'un imza törenine Saracoğlu Stadı'nda 5 bin kişi toplayabilirken; Quaresma için ise İnönü Stadı'nda dün yaklaşık 21 bin kişi vardı. Kaynak:kartalhaber.com |
Avrupada başarı getir yeter hoca . |
Nouma:' Quaresma Geldiği İçin Çok Mutluyum' Beşiktaş taraftarının sevgilisi eski siyah beyazlı futbolcu Pascal Nouma, yeni transfer Querasma`nın bir dünya yıldızı olduğunu söyledi. Nouma, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği`nin geleneksel olarak düzenlediği, "Nesilden Nesile Omuz Omuza" gecesine katılmak üzere ilçeye geldi. İnönü Stadı`nda siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Ricardo Quaresma için düzenlenen imza törenini de Planet Yucca Restoran`da canlı olarak izleyen Nouma, "Böyle bir dünya yıldızı Beşiktaş`a geldiği için çok mutluyum. Karizmatik ve iyi bir futbolcu. İmza töreninde o muhteşem atmosferi gördükten sonra neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Beşiktaş taraftarının önünde olmak anlatılamaz bir duygu. Bu yıl Quaresma`nın da katkısıyla şampiyon olunacağına inanıyorum" dedi. Kuşadası sokaklarını da gezip ilçeyi çok beğendiğini belirten Nouma hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi. DHA |
I love you pascal. Ne Q7 ne başka birisi. Kimse senin yerini tutamaz :) |
Temelli yerleş ülkemize Pascal :) Bizi bırakma |
Türkiye`de Saat: 11:33 . |