![]() |
avrupada hep ters takımalr bize geliyo inşallah bu sefer şans bizden yana olacak :) |
|
muhtemel rakipler kim acaba q7 il maçta oynamaz sanıorum |
Alıntı:
|
bu tutrda ciddi rakip gelmez |
yaa bakın robinho transferi kapanmadı. sadece robinho icin dunya kupasının bitmesi bekleniyor. bitince tekrar irtabata gecilebilir. fiyat dusurmeye calısıyor olabilir bizimkiler. |
yaa söyle 5 gol atacagımız maclar olsun. hem oyuncular gole doysun hem biz |
Herkes kombinelere koşsun Arkadaşlar kombine almayı düşünenler elini çabuk tutsun. Gs ve Fb'liler yıldız görmek icin bizim kombinelere akın edeceklermiş. Robinho ve q7 transferlerinden sonra o kadar para verecez bari güzel mac izleyelim diyolarmış |
ilk kura gucsuz bir rakip olacak. ama yinede ben sahsen cok cekiniyorum nasil olsa yeni hoca yeni sistem yeni futbolcular bunlar zamanla asilan problemler ama malesef zaman yok vakit yok. insallah ters bir takim cikmaz karsimiza. |
arkadaslar robinho manchester cityden haftalik 160 bin sterlin aliyor. biz bu parayi veremeyiz ustelik city transfer ucreti olarak 32.5 milyon sterlin verip almisti robinhoyu bize kaca satacaklar ki hadi diyelim satmadilar ve kiralik verecekler senelik en az 6 milyon sterlin isterler bunu da veremeyiz. biraz saglikli dusunun gelirse super olur ama gercekten de ihtiyacimiz var mi? bence hulk gelirse daha iyi olur veya soyle hizli uzun boylu yirtici bir forvet. robinho devamli problem yaratan bir futbolcu oldugunu herkes biliyor. bizde problem yaratmayabilir hocamiz sayesinde ama bu fiyatlara gelecegini pek sanmiyorum bize quaresma yeter de artar da. |
Türkiye`de Saat: 22:13 . |