![]() |
200-300 milyon eurodan az borcu olan klüp yok beşiktaşı karıştırmaya gücünüz yetmez q7le ferrariyle geliyoruz !!! |
Bu Sezon Hedefimiz Uefa Kupası Ve Buna Göre Kadro Kurmaya Çalışıyor Yönetim O Yüzden Bu Sezon Olağan Borcun Üstüne Biraz Daha Yükleniliyor Ya Batıcaz Ya Çıkıcaz Ama İnsallah Transferler Olumlu Yansıyacak Ve Başarılar Arka Arkaya Gelecek İnanıyorum Sonuna Kadar ! |
Kim ne derse desin cok saglam geliyoruz. Kimsede tasalanmasın biz kulübümüze sahip cıkarız gerekirse :D Stadımızı utancımızdan degil AŞKIMIZDAN yakarız :) Başarılar Beşiktaşkım.. İyi&Kötü günde yanındayız :) |
yumurta kapıya dayandı tabi lig başlıyor ne yapcaklarını şaşırdılar rakipler boQ7 :D |
Erhan Güven tam bir kazma yaa. Satsalar keşke |
çok gereksiz bir futbolcu bir an önce gönderilmesi taraftarıyım... |
koskoca beşiktaş kulübü batmaz fenevinde geyseninde bizden daha çok borcu var bunları bir kere bile söylemedi bu renkli basın hep bize yüklensinler boş boş bu sene hepsinin ağzının payı verilecek... |
Biletler gecikti çünkü Guti'nin transferinin kesinlik kazanması bekleniyordu.Bu iş kesinleşince biletler gecikmeli olsa sürüldü.Fiyatların bu şekilde olmasının sebebide Guti'nin maçtan önce Beşiktaşlılarla buluşturma töreniydi.Kaynak: Popom :D |
vay be abi şu koca ülkede sadece bizim mi borcumuz var bıktım yemin ederım Besıktasın borcu su kadar parayı aştı v.s .haberleri duymaktan renklilere bakın biraz renkli medya bozuntuları.. |
200 milyon borc birşey degil alacıgımız bir uefa kupası finali bu borcu yarıya indirecekdir elimizde ki futboılcuların degerleri de 2 katına cıkacakdır . Ve gelir de artacakdır. O yüzden bu borc fazla degil. |
Türkiye`de Saat: 21:55 . |