![]() |
Sen anca konusursun zaten... Sansini degerlendiremedin Besiktasin kiymetini bilmedin... |
Dün aksam onun adina eksik olan tek sey goldü... |
Daha kesin degil ama böyle büyük bir oyuncunun Besiktas formasini giymesini cok isterdim... |
Raul'u görmeyi isterdim Beşiktaş forması altında...Raul olmasa da mutlaka bir golcü almak şart ama, umarım yönetim burda da en iyi oyuncuyu getirir takıma... |
..Ve Raul Schalke'de Uzun süredir Beşiktaş'ın transfer gündemini meşgul eden İspanyol yıldız Raul Gonzales, Schalke 04 ile anlaşma sağladı. Yıllardır Real Madrid formasıyla elde ettiği başarılarla futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran ve Madrid'in sembolü olan tecrübeli futbolcunun yeni durağı Almanya oldu. Guti transferini bitiren ve Raul için girişimlerini hızlandıran Siyah-Beyazlılar ise Raul'de hayal kırıklığına uğradı. İspanyol yıldızın transferinin bittiğini, Schalke Teknik Direktörü Felix Magath açıkladı. /www.sppor.com |
Nihat bu sene coşacaktır, Nihat'ın olduğu yerdede Holosko'ya ihtiyaç olmaz bence...Kendinide geliştiremedi zaten bizde, çok şeyler bekledik, ama adamın kapasitesi bu kadarmış işte, zorlamaya gerek yok daha...Schuster gönderir Holo'yu da...Ama iyi bir para alsak fena olmaz, en azından bi 2.5,3 milyon €... |
Bence Holosko Gönderilmemeli. |
dün harikaydi, insallah q7 birlikte cok basarilara imza atacagiz |
Kıskananlar Patlasınnnn (: |
Yorumcununda dediği gibi bu sene Q7\'nin özel seyirciside olucaktır.Aynen Kıskananlar çatır çatır çatlasın :D |
Türkiye`de Saat: 23:55 . |