![]() |
Q7 ve Guti takimabaskabir hava kazandirdi. Insallah büyük sakatliklar olmaz... |
elimizdeki yabancilari göndermemiz gerekiyor ama bucaspor gibi takimada gönderilmesin ..kasapliga agirlik veren takima degilde futbola agirlik veren takimlara gitsinler :) |
Bu da kolpa milliyetin saldırısı; Elini sıkmadı - Milliyet.com.tr |
Lan köçek basın bi basın gidin ya.!! |
Son padişah Pascal http://www.spor3.com/images/news/365493.jpg Efsane Beşiktaşlı Pascal Nouma, kaldığı Padişah odasında 'Kartal'ın son padişahı benim' dedi! Beşiktaş taraftarının sevgilisi Fransız futbolcu Pascal Nouma, sempatik tavırlarını bu kez Çeşme'de sergiledi. Çeşme'ye giden Nouma, Kanuni Kervansaray Oteli'nin Padişah odasında konakladı. Nouma'ya otel yetkilileri tarafından Yeniçeri kıyafeti hediye edildi. Yeniçeri kıyafetlerini giyerek altın varaklı yatakta poz veren Nouma, yine herkesin ilgi odağı olmayı başardı. Kendisini padişah gibi hissettiğini dile getiren Pascal Nouma, "Beşiktaş taraftarının son padişahı benim. Bunu herkes bilsin" diye konuştu. |
padişahım sen çook yaşaaa |
külliyen yalan haber ya allah aşkına ediz ne iş yapacakmış beşiktaş ta top mu toplayacak saçma sapan bir haber işte |
kıskanın ezik herifler hani dünyanın en büyük derbisi siz diniz bir gazeteci bile gelmezken bizim buca sporla oynanan maça bile geliyolar bekleyin bizi ilk seyircinizin önünde damat havası calacaz size sen anladın onu ezik azize ve yaverleri:D |
kendi adima konusayim bence biraz abartiyoruz tamam biz pascali seviyoruz oda bizi seviyor ama acikcasi yillardir ben seni seviyorum bende seni seviyorum muhabeti var neredeyse hergün bunu okiyabiliyoruz yani birakin birkac günde özleyelim adami ... |
rakipler sanki real madrid ile oynuyomus gibi sert dalıyorlar sonucta böyle oluyor :D |
Türkiye`de Saat: 16:59 . |