![]() |
iyi düşünülmüş bir uygulama..Allah kabul etsin.. |
Rakibi hiçbir şekilde küçümsemeyip en iyi oyunumuzu oynamaya gayret etmeliyiz.Ve ikinci maç için iyi bir skor elde etmemiz gerekiyor ki herhangi bir sürprize izin vermemeliyiz.. |
Ve Rıdvan Şimşek Konuştu ! [ Yerli Dani Alves ] Şimşek yaptığı açıklamada; `Ben konuşmama Necip`ten başlamak istiyorum. Necip gerçek kalitesini göstermeye başladı. Benim üç senelik arkadaşım kardeşim gibi. İnşallah Necip ile birlikte Beşiktaş`ta 8-9 sene oynarız. Allah korusun inşallah Necip`in başına bir sakatlık gelmez de bu formunu devam ettirir. Biz şuan takım olarak çok iyiyiz. Guti ve Quaresma`yı alarak çok iyi bir kadro kurduk. Takımda herşey yolunda. Şu ana kadar yenilgimiz bulunmuyor. İnşallah böyle devam eder. Hedeflediğimiz başarılara ulaşırız. Tesisler de takımla hergün beraberim. Bugün bismillah çekip düz koşulara başladım. Bundan sonra üstüne koya koya devam edeceğim. Herşey iyi gidiyor. İlk yarının son 5 maçına takımın fiziğine yetişirim diye umuyorum. 1-1.5 ay sonra takımla beraber çalışmalara başlayacağım. Milli takımlar maçları arasında olacak bu da benim için avantaj. Ben Cenk abiyle milli takımda beraber çalıştım. Çok kaliteli bir kaleci. Ona çok güveniyorum. Kalemizde sorun olduğunu düşünmüyorum.` dedi. Geleceği hakkındaki planlarına da değinen Şimşek; `Ben ileriki yıllarda Beşiktaş`ta uzun süre futbol oynarsam bana Beşiktaş`ın alt yapısından geldi gözüyle bakacaklar. Sonuçta ben 17-18 yaşında Beşiktaş`a geldim. Uzun yıllar bu formayı giymek ve Beşiktaş`a hizmet etmek istiyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum. ` diyerek sözlerini tamamladı. -HABER1903- |
Rakibi ciddiye alıp yenmeliyiz. |
Yönetim tebrikler. |
Adam forvet istiyor forvet...! |
Fink dışındakiler hemen gitsin. |
Sen Bir İyileşte Hayırlısıyla Hem Schuster Hem Elalem Sağ Bek Görsün . |
Tabata-Delgado-Uğur önceliğim... |
Hoca yönetime açıkça demiş, bana süper bir golcü alın, size Uefa'yı getireyim...Yönetim'de ilk defa transfer işini bu kadar sıkı tutuyor, iyi çalışıyorlar...Umarım istediklerine hem onlar ulaşır hemde biz, Schuster gelecek yeni golcüyle eminim çok iyi işler yapacaktır Avrupa'da...Türkiye için fazlayız zaten... |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |