![]() |
"Arda neyse ben de oyum" Serdar Özkan’dan ilginç bir yorum geldi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Serdar Özkan'dan ilginç bir yorum geldi. Beşiktaş Yönetiminin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmasıyla ilgili yaptığı teklife henüz bir cevap vermeyen Serdar Özkan'ın, siyah-beyazlı yöneticilere "Arda neyse ben de oyum. Futbola aynı dönemde başladık. Benzer yeteneklere sahibiz. Arda da benimle aynı şeyleri düşünüyor. Ama Beşiktaş'ta kendimi gösterme fırsatı bulamıyorum. Yeterli süre alamıyorum" diyerek dert yandığı öğrenildi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın ise genç futbolcuya, "Bunları boş ver. Beşiktaş'ın evladısın, seni kaybetmek istemeyiz. Önünde uzun yıllar var. Bir an önce kararını ver. Kafanda ayrılmak gibi bir düşünce de varsa bunu açıkça söyle" cevabını verdiği ifade edildi. Bilgehan Can-Türkiye |
"Nöbetçi değil, yıldız golcü alacağız" Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile arası açılan Semih Şentürk'le ilgilendiği şeklindeki haberlere Siyah-Beyazlı kulübün iletişim sorumlusu ve Futbol Komitesi üyesi Mete Düren'den sert cevap geldi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Düren tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Biz nöbetçi değil, yıldız golcü alacağız." dedi. Transfer dedikodularına nokta koyan Düren, sezon sonunda yıldız bir golcüyü takıma kazandıracaklarını dile getirdi. Düren, "Semih'in menajeri Fenerbahçe'ye karşı Beşiktaş'ı koz olarak kullanmaya çalışıyor. Biz Beşiktaş olarak bunun içinde yer almayız. Semih'in Beşiktaş'a gelmesi ile gibi bir düşüncemiz olmadı." ifadelerini kullandı. Temel Yirmibeşoğlu-Zaman |
"Tello'ya imza attırın" Son haftaların formda ismi Rodrigo Tello’nun ismi, gönderilecekler arasında geçiyordu http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Son haftaların formda ismi Rodrigo Tello'nun ismi, gönderilecekler arasında geçiyordu. Ancak teknik direktör Mustafa Denizli duruma el koydu ve yönetime çağrıda bulundu. İdarecilerin Üzülmez, Rüştü, Yusuf ve Toraman'la anlaşması üzerine Denizli, Tello'yla da görüşmelerin başlamasını istedi. Sezon sonu serbest kalacak olan Şilili yıldızın gitmesini istemeyen deneyimli teknik adam, "Görüşmediğimiz sadece Tello kaldı. İlk yarıda sakatlıklar ve milli takım nedeniyle konsantrasyon sorunu yaşadı. Çok yönlü bir futbolcu. Savunmada, her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabiliyor. Geçen sene benzer bir yanlışı Cisse'de yapmıştık. Ben Tello'nun kalmasını istiyorum" diye konuştu. Yöneticiler harekete geçti Oyuncusundan memnun olduğunu belirten Denizli'nin bu çağrısı üzerine idareciler de harekete geçti. Futbol Komitesi'nden Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Emin Önal'ın, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından deneyimli futbolcuyla masaya oturacakları ve görüşecekleri dile getirildi. Bu sezon inişli çıkışlı bir görüntü çizen Tello; Kayserispor, Belediye ve Denizli maçlarındaki performansıyla dikkatleri üzerinde toplamıştı. Orhan Yıldırım-Fanatik |
Demirören'den 107. yıl mesajı Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş’ın 107. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın 107. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı: Beşiktaşımız, Serencebey semtinde 22 yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 107 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş'ı 107 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir. Beşiktaşımız'ın bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Kulübümüz'ün 107. yılına girdiği bugünde, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar'ı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yıldırım Demirören Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı |
107. Yıl Şiiri Dünyadaki tüm Beşiktaşlılar’ı gururlandıran gün bugün... Beşiktaş Jimnastik Kulübü 107 yaşında... Nice yıllara Beşiktaş http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Aşkın var mıdır yaşı? Sen hayatıma girdiğinden beri, ne körlük kaldı ne pembeler ne kararsızlıklar... Siyah kadar gerçek, Beyaz kadar umut... Benzemedi bu yüzden, başka aşklara bizimkisi... Doğruyu bulmayı da senden öğrendim, duruşu da... Hayat sensin; babamın gösterdiği yol da sende, annemin sıcaklığı da... Dedemin bir sürpriz cebinden çıkardığı çikolata da, onu kaybettiğimde yaşadığım acı da... Arkadaşımın saatlerce ağladığım omzu da, kardeşimin dokunmaya kıyılmazlığı da... Bil istedim... Mücadele etmekse aşk, aşk da hayatsa eğer, senden öğrendim bunun yolunu, sende buldum gücümü... Senin oturduğun ev koca bir semtse de, buldum hep seni dünyanın her yerinde... Bazen gururla işlenmiş bir duvar yazısında, bazen köşedeki kaldırım taşında... Üşüsem de bazen sokaklarında, ısındım yine senin sarılmalarında... Annemin güzel ellerinden çıkan atkım senin rengin... Alıştım sana... Ayaklarım bazen, ben bilmeden götürdü senin yanına... Onlar biliyormuş meğer; senin yanın sıcacık kömür sobası, üstünde çıtırdayan kestaneler senin sesin... Biliyorlarmış; özlesem de çok ailemi, sana dokununca görürmüşüm yüzlerini, odamızı, soframızı... Televizyondan, senin ezdiğin yeşil çimlerin kokusu... Burnumuzda o, ellerimiz kenetlenmiş... Şimdi çıplak gözlerle izlerken seni nasılsa... Bir ordayım, bir burda... Sense, her yerde... Çünkü en içimde... Alıştım sana... Ama hiç sıkılmadan... Heyecanındı çünkü alışkanlığım... Benim heyecanım; bir kuvvet yükseldiğinde göğe... Ve yüzündeki gülüş, döndüğünde... Ağladım bazen ona bakarken; gururdan, coşkudan... Okşadın kalbimi, başım gibi... Her şeyi paylaştık seninle... His adının altından akan her ne ise, beraber dokunduk en derinine... Korku da dahil... İçim akarken sana, nasıl titremez ki ellerim?.. Aşkımın ispatıdır; birbirine dolaşan dilim... Ama bilirim... Düşsen ne olur; beraber ineriz ışıksız çukurun dibine... El ele... Bizim mabedimiz; yatağımızdır yumuşacık... Beraber sararız yaralarımızı, dert bizdeyse, derman "biz"de... Sevginin ışığı aydınlattı yolumu... Onunla seçtim melek kim, şeytan nerede... Onunla buldum ben gibileri... "Ben"ken, "biz" olduk, seninle... Kaybederken bazılarımızı, uğurlarken yıldızlı göğe, beraber ağladık en sevdiğimiz bahçede... Bıraktıklarına tutunduk sımsıkı... Bu dünyada kaybetmeyeceğimize, yemin edercesine... Ve şimdi sevgilim... En sevdiğim sevgilim... Bir kere daha geldiğinde, doğumunla taçlanan, Mart'ın en güzel günü, şölenler yapıyor hislerimin her biri birlikte... Önümüzdeki dünya kadar büyük pastanın üzerinde, renklerinin şanına sarılmış 107 mum... Üflüyoruz hep beraber, dileğimiz belli... Ve bugün, selamlar söylüyorum, seni bildiğim güne... Teşekkür ediyorum binlerce kere, yaşadığımı hissettirdiğin her güne... Söz verdim yine... Seninle... Her yere... Senem Gülkar / Beşiktaş Dergisi |
Kapalıçarşı'dan 19.03 etkinliği Beşiktaş'ın yeni derneklerinden biri olan Kapalıçarşı Beşiktaşlılar Derneği, Beşiktaş'ın kuruluş yılını temsil eden 19 Mart'ta bir takım etkinlikler düzenleyecek. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm921024.jpg Dernek, bu anlamlı güne denk gelen Kasımpaşaspor maçını izlemek için Kapalıçarşı’nın ana caddesine projeksiyon aleti kuracak. Beşiktaşlılar maçı izlemenin yanı sıra, çeşitli eğlencelerle de Kapalıçarşı’nın tarihi atmosferi altında Beşiktaş coşkusunu yaşayacak. |
Sakatlardan iyi haber Beşiktaş'ta Sivok ile Ferrari'nin durumu merakla bekleniyordu. Ancak korkulan olmadı, iki stoperin de bugün oynayacağı açıklandı. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm921112.jpg Kara Kartal’da başgösteren sakatlık krizi başlamadan bitti... İbrahim Toraman’ın ardından, Matteo Ferrari’yle Tomas Sivok’un önceki günkü antrenmanı yarıda bırakması teknik direktör Mustafa Denizli’yi kara kara düşündürüyordu. Ancak Siyah-Beyazlılar’da korkulan olmadı. Hem Sivok, hem de Matteo Ferrari’nin bugünkü kritik Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyebileceği bildirildi. Toraman ve Nobre yok Diğer yandan Beşiktaş, Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlı ekip, dün akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Alt baldırında ödem ve kanama bulunan Nobre antrenmana katılmadı. Çalışma sonrası sol topuğunda ağrıları artan İbrahim Toraman ile Nobre, kamp kadrosunda da yer almadı. Çalışmada futbolcuların istekli ve hırslı olmaları ise teknik direktör Mustafa Denizli’yi hayli memnun etti. Siyah-Beyazlılar Kasımpaşa maçını kazanarak puanını 54’e çıkarmayı ve zirve yarışından kopmamayı hedefliyor. |
49 yıllık gelenek Beşiktaş, ligde 1961'den bu yana puan kaybetmediği Kasımpaşa'yla bugün karşı karşıya geliyor. Kartal yine kazanırsa, maç fazlasıyla ikinci sıraya kurulacak. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm921120.jpg Dört maçlık galibiyet serisiyle ‘zirve yarışında ben de varım’ diyen Beşiktaş, bugün Kasımpaşa’nın konuğu oluyor. Özellikle Yılmaz Vural döneminde büyük çıkış yakalayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Kartal’ı 3-1’lik sonuçla mağlup eden Lacivert-Beyazlılar son haftalarda ise düşüş yaşıyor. Önce Galatasaray, sonrasında ise Bursa’ya mağlup olan Kasımpaşa’nın tarihinde, Beşiktaş’a karşı lig galibiyeti de bulunmuyor. Son 9 maçtır rakibini mağlup eden Beşiktaş, Kasımpaşa’ya son puan kaybını 1961 yılında yaşamıştı... Saat 20.00’de başlıyor Özgür Yankaya’nın yöneteceği zorlu mücadele saat 20.00’de başlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki karşılaşma Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrılması durumunda, puanını 54’e yükselterek maç fazlasıyla ikinci sırasına yerleşecek ve lig lideri Bursaspor üzerindeki baskısını sürdürecek. |
'Şampiyonluk omuzlarımızda' Beşiktaş'ın tecrübeli isimlerinden Rüştü Reçber, şampiyonluk yolunda çok çarpıcı bir konuya dikkat çekti. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm921104.jpg Deneyimli eldiven, “Herkes şampiyonluğun son haftalarda oynanacak futbolla, yani ayaklarla kazanıldığını düşünür. Mantıken doğru. Ancak bu saatten sonra tüm yük omuzlara biner. İşte bu ağır yükü, stresi kaldırabilecek isimlerin çokluğu mutlu sonu getirir” diye konuştu. ‘İşimize bakacağız’ Ligin en tecrübeli takımının Beşiktaş olduğunu belirten Rüştü, “Aramızda şampiyonluk yaşamış isimler çok. Hep birlikte emin adımlarla her takıma saygı duyararak ve sakinliğimizi koruyarak yarışı en önde tamamlamak istiyoruz. Bu bizde fazlasıyla var. Sadece kendimize bakıp, sonuna kadar yola devam edeceğiz” dedi. |
Tutku,bağımlılık gibi bir şey. Geçenlerde eşimle karşılıklı oturuyoruz Beşiktaş'tan açıldı konu ne söylediğimi unuttum ama eşim birden bire duraksadı ve şunu söyledi "KISKANIRIM HEEE ONA GÖRE"dondum kaldım neyi dedim Beşiktaş'ını dedi sonra başladı gülmeye şaka şaka dedi bizim Beşiktaş'a olan sevgimizi anlatmaya zor gücümüz yeter,bağımlılık,tutsaklık gibi bir kara sevda.Eşimin ikinciye hamileyken karnı burnunda şampiyonluk kutlamasına geldik anne karnında bir çocuğa BEŞİKTAŞ KOROSUNU daha doğmadan dinletmek gibi bir delice sevda Beşiktaş'lı olmak.Hepimize hayırlı olsun |
Basında Kasımpaşa Maçı Manşetleri KARTAL`I ŞAHİN YAKALADI (AKŞAM) Nefes kesen mücadelenin ilk 45 dakikası golsüz tamamlandı. 62. dakikada Gökhan Güleç ağları buldu. Beşiktaş Tello ve Bobo ile golleri bulup, öne geçti. Son sözü 85`te 3 dakika önce oyuna giren Şahin söyledi http://resim.haber1903.com/icerik/aksam_kasimpasa.JPG ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ``PAŞA`` ENGELİ ( HURRİYET) Turkcell Süper Lig`in 26. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. http://resim.haber1903.com/icerik/hu..._kasimpasa.JPG KARTAL YARA ALDI ( MİLLİYET) Haftalardır iyi oynamamasına rağmen kazanmayı başaran ve şampiyonluk umutlarını iyice artıran Kartal, bu sezon büyüklerin başına dert olan rakibi önünde Gökhan Güleç’in golüyle sarsıldı. Tello ve Bobo ile maçı bir anda çeviren siyah-beyazlı ekibin sevincini Şahin yarıda bıraktı. http://resim.haber1903.com/icerik/Mi..._kasimpasa.JPG KARTAL ŞAHİN`E TOSLADI ( TAKVİM) İlk yarı golsüz biterken 2. devre nefesleri kesti... Kasımpaşa, eski Beşiktaş`lı Gökhan Güleç`le öne geçti. Kartal 74`te Tabata ve Nihat`ın girişiyle canlandı. 75`te Tello ve 77`de Bobo ile kanatlanan Kartal, Şahin`in golüyle şok oldu... 4 maç sonra puan yitiren Siyah-Beyazlılar zirve yolunda ağır yara aldı. http://resim.haber1903.com/icerik/takvim_kasimpasa.JPG BEŞİKTAŞ`A ``PAŞA`` DARBESİ ( POSTA ) Turkcell Süper Lig`in 26. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. http://resim.haber1903.com/icerik/po...simpasa(1).jpg KARTAL`A BALYOZ ( SABAH ) Son oynadığı 4 maçta 4 galibiyetle şampiyonluk potasına giren Beşiktaş, Kasımpaşa önünde çok önemli 2 puan kaybetti. Tello ve Bobo ile galibiyete yaklaşan siyah-beyazlılara 85`inci dakikada Şahin `dur` dedi. http://resim.haber1903.com/icerik/sabah_kasimpasa.JPG |
1. Sorumlu Denizli 2. Sorumlu Ibrahim Kas 3. Sahada hayalet gibi dolasan Yusuf Simsek |
Kartal İstanbul'da Uçamıyor ! Turkcell Süper Lig`in 26. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Beşiktaş, bu sezon İstanbul`da oynadığı maçlarda zorlandı ve puan kayıpları yaşadı. Siyah-beyazlılar, Turkcell Süper Lig`de İstanbul`da bu sezon toplam 15 maça çıkarken, 7 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet alıp, tam 19 puan yitirdi. Ligdeki toplam 4 yenlgisinden 3`ünü İstanbul`da alan (Galatasaray, Kayserispor, Bursaspor) ``Karakartallar``, İstanbul`da 21 gol atıp, kalesinde 13 gol gördü. Beşiktaş, İstanbul`daki 3 yenilgisinin 2`sini BJK İnönü Stadı`nda, birini ise Ali Sami Yen Stadı`nda yaşadı. BJK İnönü Stadı`nda 12 puan yitiren Beşiktaş, İstanbul`daki diğer statlarda ise 7 puan kaybetti. İSTANBUL DIŞINDA SADECE 7 PUAN KAYBI İstanbul`da 26. hafta sonunda toplam 19 puan yitiren Beşiktaş, deplasmanlarda ise sadece 7 puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, bu sezon İstanbul`da Galatasaray, Kayserispor ve Bursaspor`a yenilip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Diyarbakırspor ile de berabere kaldı. Beşiktaş, deplasmanlarda ise Gençlerbirliği ve Manisaspor ile berabere kalıp, Gaziantepspor`a yenilerek puan kayıpları yaşadı. İSTANBUL`DAKİ MAÇLARI Beşiktaş`ın bu sezon İstanbul`da oynayıp puan kaybettiği lig maçları ve sonuçları şöyle: İstanbul B.Şehir Bld.-Beşiktaş: 1-1 Beşiktaş-Gaziantepspor........: 0-0 Galatasaray-Beşiktaş..........: 3-0 Beşiktaş-Kayserispor..........: 0-1 Beşiktaş-Diyabakırspor........: 0-0 Beşiktaş-Bursaspor............: 2-3 Beşiktaş-Galatasaray..........: 1-1 Kasımpaşa-Beşiktaş............: 2-2 |
Baslik: Mustafa Denizli Kartali ucuramiyor.. |
Yıldırım Demirören yapamıyor, Mustafa Denizli yapamıyor.Kim yapıcak yahu? Sen söylede uçsun Kartalım. |
Tabata : Bu Maçı Bana Bırakın ! http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm925799.jpg Teknik direktör Mustafa Denizli’nin Kasımpaşa maçında net fırsatlar kaçıran Filip Holosko’nun yerine onbirde oynatacağı Tabata’nın antrenmanlarda oldukça hırslı olduğu ve görev verilmesi halinde elinden gelenin en iyisini yapacağını yakın çevresine söylediği ifade edildi. Brezilyalı futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtilen Denizli’nin de, tecrübeli oyuncusuyla birebir görüştüğü ve kendisine çok güvendiğini söylediği öğrenildi. |
Tabata'ya Çok Güveniyorum Orta Sahadaki Verimliliği Arttıracaktır |
İbrahim Kaş sonunda patladı Beşiktaş`ın 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldığı Kasımpaşa maçında rakibin 2.golünde pozisyon hatası yaptığı ve Beşiktaş`a 2 puan kaybettirdiği eleştirilerine maruz kalan İbrahim Kaş, Haber1903`e çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte İbrahim Kaş`ın ``Göz`` çıkartacak röportajı. * İbrahim Kasımpaşaspor maçından sonra taraftar tarafından eleştiri oklarına tutuldun. Maç ile ilgili görüşlerini alabilir miyiz? - `` Son 25 dakika kala oyuna girdim.İlk golde hiçbir hatam yoktu.Hiçkimse ilk golden bahsetmiyor herkes ikinci golden bahsediyor.Tamam büyük bir hatam olduğu doğru.Oyuna konsantre olamadım.Bir stoper oyuna sonradan girince konsantre olmakta zorluk çeker.Hata yaptım kabul ediyorum.Ama kimse ilk golden bahsetmiyor.Herkes bütün her şeyi bana yıkıyor.Gazetelerde yazılar çıkıyor.İbrahim iyi futbolcu değil, öyle futbolcu, böyle futbolcu.Ben 25`e yakın maç oynadım Beşiktaş`a geldim geleli 2 maçta hata yaptım.Birisi Kayserispor maçı ilk yarı. İkincisi de Kasımpaşa maçı.Bu takım 25 tane gol atmış.Neden hiç kimse bunları konuşmuyor? Holosko`nun, Tello`nun kaçırdığı pozisyonları konuşmuyor da herkes benim üzerime yüklendi bu maçta. Üzüldüm,gerek yoktu bu kadar abartılmaya. Tamam bir hata olduğu doğru Beşiktaş`a 2 puan zarar verdim ama daha öncelerde de çok puan kayıpları oldu çok goller yedik. Kimseye bu kadar yüklenilmedi. Herkes benim üzerime geldi. Ama olsun diyorum bugünler de gelip geçer. * İbrahim taraftarımıza söylemek istediğin birşey var mı? - `` Taraftara ne söylebilirim ki? Herkes gazetedekileri okuyarak yorumluyor. Onlar da haklı. Kasımpaşaspor maçında 1 golde hatam olduğunu kabul ediyorum. Haklılar sonuna kadar.`` diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903 |
Ferrari gürledi Özel yaşamı nedeniyle eleştirilen Beşiktaş'ın İtalyan yıldızı dün düzenlediği basın toplantısında patladı: Futbolumu eleştirebilirsiniz, ama yalanlarla yıpratamazsınız. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm927339.jpg Transfer edildiği günden bu yana iyi futboluyla olduğu kadar, özel yaşamıyla manşetlerden inmedi Matteo Ferrari... Gece yaşamının hızlı isimlerinden Ferrari, son günlerde çıkan haberlerin ardından dün Ümraniye’de bir basın toplantısı düzenledi ve tam anlamıyla patladı. Türk bir gazetecinin, La Gazzetta Dello Sport’ta asılsız bir haber yaptığını dile getiren yıldız oyuncu, “Hocamızla ilgili sıkıntılarım olduğu yazılmış, her gece İstanbul gecelerinde olmamdan rahatsızlık duyduğu ve tartıştığımız haberi çıkmış. Beni en çok üzen; arkadaşlarımın benimle ilgili sıkıntıları olduğu ve takıma zarar verdiğimi yazmışlar. Buradaki haberlerin aksine hocamla ve takım arkadaşlarımla bir sıkıntım yok. Ben özel hayatımla değil sahada yaptıklarımla anılmak istiyorum. Benim ağır ceza alacağımı yazmışlar. Çocuk değilim, ne yapacağımı biliyorum” diye konuştu. ‘Ehliyet olayına gelince...’ “Beşiktaş’ın ne kadar iyi yolda olduğunu düşünenler, bizim üzerimizden takımı yıpratmak istiyorlar ama buna izin vermeyeceğiz” diyen Ferrari, ehliyetine el konulması durumunu ise şöyle açıkladı: İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra arkadaşlarımla Ortaköy’de yemeğe gittim ve sadece 2 bardak şarap içtim. İtalya’da bunun polisiye bir sıkıntısı olmuyor. Gece yarımda restorandan çıktım. Trafik kontrolünde alkol testi yapıldı. 0.52 promil alkol çıktı. Bunun suç olduğu söylendi. Alt değerin 0.50 olduğunu söylediler ve ehliyetim alındı... http://foto.fanatik.com.tr/test/Link...30mm927870.jpg Ehliyeti yok, araba kullanıyor! Alkollü araç kullandığı için 6 aylığına ehliyetine el konulan Ferrari’nin tesislerden kendi arabasıyla ayrılması dikkat çekti. Orhan Yıldırım |
"Batuhan büyük yetenek" Beşiktaş'ın yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz'i eski takım arkadaşları Vucko ile İvesa yorumladı, genç yıldıza övgüler yağdırdı. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm927331.jpg Olaylarıyla gündemden düşmeyen Beşiktaş’ın 18 yaşındaki yıldızı Batuhan Karadeniz’i, eski takım arkadaşları İvesa ile Vucko’ya sorduk... Geçen sezon Eskişehir’de fırtına gibi esen genç golcüyü, iki takım arkadaşı da öve öve bitiremedi. İvesa, “Batuhan kesinlikle çok kaliteli bir futbolcu. Karakteriyle ilgili bir yorum yapmam zaten yanlış olur. Ancak futbolun ciddi bir iş olduğunu anlaması gerekir. 24 saat sadece futbolu düşünmek zorunda. Bir maç iyi oynayıp, diğer maçta tamamen farklı olabiliyor. Genç olmasından dolayı konsantrasyon sorunu yaşıyor olabilir. Ancak eğer isterse, çok daha iyi işler yapabilir. Disiplinli davranmalı yoksa hocasıyla arası bozulur. Her oyuncu için böyledir. İstikrarlı olsaydı, şu an Beşiktaş’ta 15 golü vardı” dedi. ‘Çok rahat kral olur’ Vucko ise, “Bence Türkiye’nin en iyi genç futbolcularından birisi. Boyu, fiziği ve futbol aklı çok iyi. Ancak daha fazla çalışması lazım. Sürekli çalışması gerekir. Futbolcu her zaman gelişir ve gelişimi hiç bitmez. Eğer sadece futbola odaklanırsa, iyi yerlere gelir. Oynamaması çok büyük bir dezavantaj. Eğer sürekli oynarsa, Türkiye’de çok rahat gol kralı olur. Çünkü o kalitede bir futbolcu. İstikrarı yakalaması halinde, kısa sürede Avrupa’da bile oynama şansı bulabilir” dedi. Safacan Konuksever |
İbrahim Toraman yıldızlaştı Sakatlığından kurtulan ve dün takıma katılan İbrahim Toraman, dünkü çift kale maçta attığı golle hem Denizli'nin, hem de takım arkadaşlarının takdirini topladı. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm927315.jpg Yaklaşık 25 metreden topun gelişine çok sert vuran yıldız oyuncu, şık bir gole imza attı. Golü yiyen kaleci Hakan Arıkan bile, Toraman’ın yanına kadar gitti ve takım arkadaşını tebrik etti. Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa mücadelesinde arkadaşlarını yalnız bırakan yıldız oyuncunun, cumartesi günü İnönü’de oynanacak Eskişehirspor sınavında takımdaki yerini alacağı kaydedildi. |
Site sonunda değişiyor Taraftarların uzun süredir modernize edilmesini beklediği Beşiktaş'ın resmi internet sitesi için çalışmaların başladığı kaydedildi. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm927267.jpg İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, “”Teknolojinin en üst seviyede kullanıldığı, haber almakta güçlük çekilmeyen bir dönemde yaşıyoruz. Böyle bir zaman diliminde önemli projelerimiz var. Öncelikle taraftarlarımızın, kulübümüz ile ilgili bilgileri kaynağından öğrenmesini istiyoruz. Bu meyanda çağın bütün imkanlarını kullanarak kulübümüzün iletişim organlarından maksimum fayda sağlayarak taraftarlarımıza her türlü bilgiyi, en üst teknoloji ile kısa sürede ulaştırmak istiyoruz” dedi. |
1903 Radyo açılıyor Beşiktaşlılar'a radyo müjdesi... İnternetten yayın yapacağı bildirilen 1903 Radyo, Siyah-Beyazlı taraftarların hizmetinde olacak. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm927259.jpg www.1903radyo.com‘da Beşiktaş’ın unutulmaz ismi Pascal Nouma’da yeni oluşumda aktif olarak görev alacağı bildirildi. Ayrıca yazarımız Yemen Ekşioğlu da özel bir program yapacak. Yarından itibaren radyonun resmen yayınlara başlayacağı kaydedildi. |
Mansimov'dan 25 milyon $ http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Başkan Demirören'in yakın arkadaşı Azeri işadamı Mansimov Babel, Krasiç ve Pavlyuchenko'dan ikisini mutlaka alınacak Beşiktaş, yeni sezon için düğmeye basıyor. Önümüzdeki sezon için süper bir kadro oluşturup Avrupa ve Türkiye'yi sarsmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar'da Futbol Komitesi üyeleri, taraftarların hayalindeki yıldızları Beşiktaş'a kazandırmak için kolları sıvıyor. Transferler için yaklaşık 50 milyon Dolar ayrıldığı ve bunun 25 milyon Doları'nı da Azeri işadamı Mubariz Mansimov'un vereceği bildirildi. 2 yıldız sözü verdi Başkan Demirören'in yakın dostu ve arkadaşı olan Mansimov, yeni sezon için iki süper futbolcu sözü verdi. Beşiktaş sevdalısı olan Azeri işadamı, 15 milyon Dolar'lık sözünü artırdı ve 25 milyon Dolarlık teminat mektubunun hazır olduğunu ve çok iyi iki süper futbolcu alacağı müjdesini verdi. Başkan Demirören ile görüşen Mansimov, transfer çalışmalarının hızlandırılmasını istedi. Krasiç-Babel ilk sırada Mansimov'un başkana "Alınacak yıldızları siz belirleyin, ben alayım" dediği bildirildi. Şimdi gözler Siyah-Beyazlılar'ın sezon başından beri gündeminde olan 3 isme çevrildi. Bu yıldızlar Liverpool'dan Ryan Babel, Tottenham'dan Roman Pavlyuchenko ve CSKA Moskova'dan Milos Krasiç. Bu üç futbolcudan ikisinin önümüzdeki sezon Siyah- Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Fotospor |
Yeste harekatı İspanyol medyasında geniş yer bulan haberi alan Beşiktaş'ın yeniden harekete geçtiği iddia edildi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Tecrübeli orta saha oyuncusunu daha önce de isteyen yönetim sezon sonu serbest olacağını öğrenince hemen temasa geçti CANAL ATHLETİC Beşiktaş, Athletic Bilbao'nun kaptanı Yeste'den vazgeçmiyor. Bu sezon başında İspanyol futbolcuya talip olan ancak mutlu sona ulaşamayan siyahbeyazlı yönetim, bu kez çok iyi bir fırsat yakaladı. Athletic Bilbao'nun resmi televizyonu Canal Athletic, 31 yaşındaki Yeste'nin sözleşme imzalamaya yanaşmadığını ve Bask futbolunun en önemli isminin sezon sonunda serbest kalacağını duyurdu. BU KEZ KARARLI İspanyol medyasında geniş yer bulan haberi alan Beşiktaş'ın yeniden harekete geçtiği iddia edildi. 219 kez Bilbao forması giyen terübeli orta saha oyuncusu için bu kez kararlı olan yönetimin, futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği belirtildi. Kulüp içindeki sıkıntılar nedeniyle 11 yıldır forma giydiği takımına "Elveda" demeye hazırlanan Yeste'den gelecek habere göre taraflar masaya oturacaklar. Fotomaç |
Fotomaç haberi pek itibar etmemek gerek diye düşünüyorum... |
iyi düşünüyorsun çünkü bende fotomaç ve fotospora inanmıyorm. ama konu başlığı itibari ile basında futbol haberı olduğundan yazdım. |
Keçeli: Her şey değişir Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, şampiyonluk yarışı hakkında yorum yapmak için henüz erken olduğunu söyledi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, şampiyonluk yarışı hakkında yorum yapmak için henüz erken olduğunu söyledi. Lig sonuna kadar birçok şeyin değişeceğini söyleyen Keçeli, "Şampiyon son hafta belli olur" dedi. İkinci başkan, Delgado ile devam edip etmeyecekleri konusunda ise, "Teknik heyetin raporuna göre karar verilecek" diye konuştu. Sabah |
Taraftar akın etti Siyah-Beyazlı yönetim indirim kararını Eskişehir maçı için de devam ettirdi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Siyah-Beyazlı yönetim indirim kararını Eskişehir maçı için de devam ettirdi. Bu gelişme üzerine taraftarlar cumartesi günkü maçın belitlerine, tıpkı Belediye maçı öncesi olduğu gibi yoğun ilgi gösterdi. 20 liradan başlayan biletlerin büyük bölümünü tüketen taraftarların, Eskişehir maçında İnönü tribünlerini tamamen doldurması bekleniyor. |
"Dayanamadım" Sivok, Kasımpaşa maçına hasta olarak çıktığını belirterek http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Sivok, Kasımpaşa maçına hasta olarak çıktığını belirterek, "Ağrılarım dayanılmaz hale gelince kenara alındım" diyerek kendini savundu Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Sivok, Kasımpaşa maçında oyundan çıkmak istemesine tepki gösterenlere yanıt verdi. Çek yıldız, "Hafta içinde ağrılarım vardı, oğlum da bir rahatsızlık geçirmişti. Maç sabahı bu rahatsızlığımı, ağrılarımı hocamla ve sağlık ekibiyle paylaştım" dedi. Sivok, "Fedakarlık yaparak maça çıktım. Ancak ağrılarım dayanılmaz noktaya geldi. Kendimi zorladım ama az kalsın kusacaktım. Oyundan çıkmak istemezdim. Puan kaybettiğimiz için herkes üzgün. Ancak ben daha çok üzüldüm. Bunun için anlayış bekliyorum" ifadesini kullandı. Fotomaç |
Sıra şimdi Tello'da Mustafa Denizli’nin kalmasını istediği Şilili yıldızın da kulüple anlaşmaya http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Mustafa Denizli'nin kalmasını istediği Şilili yıldızın da kulüple anlaşmaya sıcak baktığı kaydedildi. Serdar Özkan'a son teklifini sunup, yanıt alacak olan idareciler daha sonra rotayı Uğur İnceman ve Hakan Arıkan'a çevirecek. Bu iki futbolcunun da büyük bir ihtimalle takımda kalacağı ve gelecek sezon da Siyah-Beyazlı formayı giyecekleri belirtildi. Fanatik |
"Kendimi affettireceğim" Kasımpaşa maçında iki net pozisyondan yararlanamayan Filip Holosko söz verdi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 "Kaçırdığım golleri aklımdan çıkaramıyorum" diyen genç yıldız, "Önemli fırsatları harcadım. Maçı ancak üç gün sonra tekrar izleyebildim. Doğrusu ben de inanamadım. Zor olanı başarmışım. Bunu İnönü'de oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasında terse çevireceğim. Taraftarlarımıza kendimi affettireceğim" diye konuştu. Şampiyonluğa inandığını bir kez daha tekrarlayan Holosko, ligi en az 10 golle tamamlayacağının altını çizdi. Orhan Yıldırım-Fanatik |
Takımımız İzinli Turkcell Süper Lig'in 27. haftasını Eskişehirspor'u 3-2 mağlup ederek tamamlayan Futbol Takımımız, bugün izinli geçirecek. Siyah Beyazlılarımız, Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın (29 Mart) yapacağı çalışmayla başlayacak |
'Bana vurmak kaldı!' Kasımpaşa karşılaşmasında kaçırdığı gollerle hayal kırıklığı yaratan Holosko, Eskişehirspor maçında galibiyeti getiren isim oldu. http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm934408.jpg “Tek amacım kendimi affettirmekti” diyen yıldız oyuncu şöyle devam etti: Attığım golde Kaptan Üzülmez, Tello ve özellikle de Bobo’nun payı büyük. Bana sadece hareket edip, vurmak kaldı. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. 7 final maçına çıkacağız. Hepsini kazanacak gücümüz de var, inancımız da. Taraftarlarımız bize destek versin, yenemeyeceğimiz takım yok. Onların inancıyla mücadele ettik ve kazandık... |
ŞAMPİYON OLACAĞIZ Son haftalarda sergilediği müthiş performansla Beşiktaş'ı sırtlamaya başlayan Bobo, gazetemize iddialı açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, "Rakiplerimiz Bursa, G.Saray ve F.Bahçe boşuna heveslenmesin. Biz şampiyon takımız ve bu sezon da yine şampiyon olacağız. Eskişehirspor galibiyeti bize yolu açtı. O inanılmaz taraftarımızın desteğiyle mutlu sona ulaşacağız" dedi. Bobo, Eskişehirspor'a attığı golü ise "Çok zor bir pozisyondu. Soğukkanlı olup, topu sektirmem gerekiyordu. Kafayla bunu yaptım" sözleriyle anlattı. Beşiktaş'ta mutlu olduğunun da altını çizen siyah-beyazlı oyuncu "Artık herkesin mutlu olacağı bir teklif gelmediği sürece, transferi gündemime almak istemiyorum. Bu nedenle sözleşmemin sonuna kadar buradayım" diye konuştu. |
BAYRAM HAVASI Beşiktaş'ın lider Bursa'nın kaybettiği derbi haftasında galip gelip, puan cetvelinde sıçrama yapmasıyla camiada adeta bayram havası esmeye başladı. Yönetici Serdal Adalı, 3-2'lik Eskişehir galibiyeti için "İnanılmaz heyecanlıydı. Maç gibi biz de gittik geldik. Ama sonu güzel oldu. Bu üç puan bizi şampiyonluk potasına yeniden soktu" dedi. |
RÜŞTÜ GÖZ YAŞI DÖKTÜ Kasımpaşa ve Eskişehir maçlarındaki kurtarışlarıyla, Beşiktaş'ın aldığı 4 puanda büyük pay sahibi olan Rüştü, futbol hayatının en duygulu dönemlerinden birini yaşıyor. Eskişehir maçında tüm tribünler tarafından çağrılıp alkışlanmasıyla duygulanan Rüştü soyunma odasına giderken gözyaşı döktü. |
BU LİGİN EN HIRSLI TAKIMIYIZ Beşiktaş'ın 'ihtiyar delikanlısı' İbrahim Üzülmez, "2-0 geriye düştüğümüz Eskişehir maçını 3-2 kazanmamız, ligin kırılma noktasıdır. Bu maç bizi şampiyon yapacak" dedi. Maçın en etkili isimlerinden olan İbrahim, "Ligin en hırslı takımıyız ve benzersiz bir hava yakaladık. Bu havayla kalan tüm maçlarımızı kazanırız" diye konuştu. |
DENİZLİ : TARAFTARA BORÇLUYUZ Deneyimli teknik adam, “Kritik haftalar bundan sonra başlıyor. Hiç umulmadık sonuçlar gelebilir. Büyük sürprizler yaşanacağına inanıyorum. Erken yediğimiz goller bizi sarstı, ancak yıkamadı. Ayakta kaldıysak bunu taraftarımıza borçluyuz. Şampiyonluk konusunda geçen sezon bu hafta ne kadar iddialıysak, bu sene de en az o kadar iddialıyız. Kendimize güveniyoruz ve şampiyon olacağız” diye konuştu. |
EYVAH 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Matteo Ferrari’den gelen haberle şoka girdi. Siyah-Beyazlılar’ın İtalyan yıldızının adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildiği ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Bu kötü haber sonrasında Kara Kartal’da moraller bozulurken, Ferrari’nin tedavisine ara verilmeden başlandı. Ankaragücü maçında oynaması imkansız olan deneyimli savunma oyuncusu, 30. haftadaki Fenerbahçe derbisinde görev yapmak istiyor. Toraman görev başına Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Ferrari’nin yokluğunda savunmada İbrahim Toraman’a görev vereceği öğrenildi. Eskişehirspor mücadelesinde Ferrari’nin boşluğunu başarılı bir şekilde dolduran Toraman, geçen sezonki kritik maçlarda da Sivok’la birlikte defansın ortasında oynamıştı. Bu arada hafif sakatlığı bulunan Rüştü ve Tello’nun da tedavilerinin sürdüğü bildirildi. |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |