![]() |
birincisi bu forumda çok karşılaştım demirörene giden ve mevcut teknik direktörümüze olan küfür veya hakaret dolu sözler çok yanlış her ne olursa olsun bu yapılmamalı düşünce söylenir gitsin denir ama bu tarz şeyler hoş değil forumu gazeteler takip ediyor herkesinde bildiği üzere konuya gelicek olursakta denizli haklıdır biz burda bağırdık çağırdık bizi dinleyen olmadı takım kazansın golünü atsın sonra istediğimiz kadar bağıralım istifa diye dedik bundan snraki maçlarda böyle yapılırsa daha etkileyici olur hem.. |
bu arada allah rızası için bir derdi olna varsa gitsin yüzüne söylesin muhabbetini yapmayın çok komik oluyor. ozaman rüştü hakkında bişey yazmasın kimse yada birbaşkası hakkında hepsnin işyeri evi belli gidip yüzyüze konuşsunlar kimse burdan bişey yazmasın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sebe birini desteklicek o adam başkan olmıcak haaa!!! dişimi kırarımm seba güvensin ve birini çkarsın yeter |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen bizi anlamadın kardeşim biz hani birinin arkasından konuşup yüz yüze iken yapamayacağı şeyleri söyleyenleri eleştirdik sen tamamen yanlış anladın . |
Alıntı:
Kardeşim neden anlamıyosun sana eleştiri yapma diyen yok küfür etmeyin hakaret etmeyin diyo arkadaş benim demek istediğim gibi . |
ya bu denizli geldiğinde en çok sevinenlerden biriyim en büyük destekçisiyim ama ne mantık var bu yaptığında anlamadım sanki hiç eksiğimiz yok dört dörtlük takımız rakiplerden ilerdeyiz gibi gitmiş takımı iki gün izin veriyor takım bu haldeyken bu kadar rahat olmaz bir insan |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:58 . |