![]() |
ilk yarının bitimine kadar olan maçları kazandığımızda ki kazanıcağımızdan eminim, bu fener ve cincon daha puan kaybeder eksikleri çoğaldı çünkü.. ve ilk yarı tamamlandığında en kötü ihtimalle ya 1 puan farkla 2. oluruz yada lider kapatırıs ilk devreyi. |
gol atarsak kesin berabere kalırız daha da iyisi galip geliriz. 1 den fazla gol yiyeceğimizi düşünmüyorum |
baktılarki yedibin kişi pascala destek için geldi hemen final sakaryaya gitti:D:D:Dkim ne yapsın boliçi fenevli acun bey boliçe kıyak olsun diye sakaryaya aldı ama bilmediği bir şey var dünyanın heryerindeyiz biz |
Allah nazardan saklasın, maşallah takımımıza... |
deli ibo fink bobo erns bence haftanın yıldızları gerci takım olarak çok iyidik oynayan oynamayan herkese teşekkürler ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ |
hepsi iyi oynadi da sadece serdar özkan haric |
Nouma nın kadrosun'da kimler var ? |
Mac sonunda bile Pascal'a tezahurat yapildi :D Bir tek ses bile duyamadim Bolic ve takimina :) bu nasil bi is yaaa :D Ayrica kupayi kaldirdiklarinda fenevbahce diye bagirdiklarinda cok komik oldu cunku 27 sene sonra ilk defa kupa kaldirmis oldu F3N3RBAHC3 :d |
carlosuda gördüler benide... Yaptığı iki asistle 3-0’lık Fenerbahçe galibiyetinin mimarlarından olan İbrahim Üzülmez iddialı konuştu. Roberto Carlos’un Türkiye’ye yeni geldiği günlerde, “Kendisi beğendiğim ve örnek aldığım bir oyuncuydu. Ama artık aynı ligde mücadele edeceğiz ve ondan daha iyi olmak zorundayım’ açıklamasıyla gündeme gelen tecrübeli futbolcu, son derbinin ardından yine ses getirecek sözler sarfetti. 30 yaşından sonra da olsa orta yapmayı öğrendiğini belirten İbrahim Üzülmez, “Zaten her şeyi yapabilseydim Real Madrid’de oynardım. Sağ ayakla, Fatih hoca zamanında Ali Sami Yen’de gol atıp Galatasaray karşısında galip gelmiştik. Bu kez de ‘baston’ dedikleri sağ ayağımla Fink’e gol attırdım. Artık gözüm arkada kalmaz” dedi. ‘Roberto İbrahim olsaydım’ Türkiye’de yabancı oyuncuların sürekli el üstünde tutulmasını da eleştiren Üzülmez, “Ama adımız ‘İbrahim’ ya kimse bendeki bu gelişmeleri görmez bile... ‘Roberto İbrahim’ olsaydım görürlerdi ama... Bugün sadece Türkiye’de değil, dünyada sol ayaklılarda, o bölgenin sayılı isimlerinden biriyim. Gücüm olduğu sürece de bu böyle devam edecek. Roberto Carlos’u da, beni de gördüler. Bundan sonra mütevazı olmaya gerek görmüyorum” görüşünü dile getirdi. |
Çok Haklısın Deli İbo Robert Carlos,Eric Abidal,Maxwell,Marcelo,Drenthe,Santon Vs. Bu Futbolculardan Bir Eksiğin Yok Tebrübe Olarakta üstün Oldukların Mutlaka Vardır . Helal Olsun Sana |
Türkiye`de Saat: 10:42 . |