![]() |
hehehehe hakkaten... |
üşenmeyip taraflı medyanın ferrari için çıkarmış olduğu haberleri toplayıp yayınlamak lazım eğlence olsun diye.aynı şekilde ernst ,fink,iso,yusuf için de yapılmış olan haberleri toplayıp yayınlamak lazım.haa bu haberlerin yanına elano,keita,dos santos,baroni haberlerini de eklersek okur okur neşemiz yerine gelir |
teşekkürler GALATASARAY 40 yılın başında bir işe yaradın:D |
zan ın gitmesini 2 yıldır söylüyodum zaten gidince inanılmaz mutlu oldum ferrari geldi uçtum zaten inanılmaz bir defans süper bşka söz söylenemez defansımız neredeyse mükemmel zaten |
Başkanımız’dan Bayram Mesajı Başkanımız Yıldırım Demirören, yayımladığı mesajla Camiamız'ın Kurban Bayramı'nı kutladı: http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...fotoson_bjkhbr "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği özel günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, tüm Camiamız’ın Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, başarılarla perçinlenen, mutlu ve huzurlu nice bayramlara..." Yıldırım Demirören BJK Yönetim Kurulu Başkanı |
Zan kalsa da ferrari olacaktı çok da sorun değil aslında gene ferrari sivok oynardı stoperde. Ferrari yalnız türkiye nin değil avrupanın da en iyi oyuncularından ş.l. de 3 kere en iyi 11 e seçildi adam :D |
sonunda ferrari konusunda başlangıçtaki şüpheci yaklaşımların kalkması güzel, çok fazla izlenmeden konuşuluyordu hakkında, biraz avrupa futbolunu takip etmekte fayda var, hem medyanın hem de futbolseverlerin, izlenmeden kesin yargılara varılmamalı, sonuçta yaz transfer döneminde türkiye'nin bana göre en iyi defans oyuncusunu izlemenin keyfini süreceğim diyordum, hakikaten izlerken güven veriyor... |
Alıntı:
Ama zan gitmeseydi belki de Ferrari'yi almaya gerek bile duymayabilirlerdi.. |
Kritik Trabzonspor, Manchester United ve Fenerbahçe sınavlarında forma şansı bulamayan Beşiktaş`ın 8 milyon Euro`luk yıldızı Rodrigo Tabata, Sivas maçında görev alacak. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Tello’nun bölgesinde oynatmayı planladığı Brezilyalı yıldız, “Elimden geleni yapmaya hazırım. Yedek kalmak dert değil. Ben sahada bulunduğum süre içerisinde takımıma faydalı olacağım ve galibiyet serimiz sürecek. Beklenen patlamayı Sivas maçında yapacağım. Kendime güvenim tam” diye konuştu. Fanatik |
Siyah beyazlıların kaldığı otelin önüne gelen bir grup Sivassporlu, bu sezon 58 numaralı formayı giymeyen hemşehrileri İbrahim Toraman’ı protesto etti. Taraftarlar, F.Bahçe’de 58 numarayı giyen Bilica’yı örnek göstererek, “Bilica’dan utan İbrahim Toraman” yazılı pankart açtı. Hürriyet |
Türkiye`de Saat: 01:45 . |