![]() |
Transferler & Yorumlar Bu Sene Yapılan , Transferlerimiz & Yorumlar Konusu , Yenilenmiştir.. Başlık Altında Bu Sene Yapılan Transfer'ler Hakkındaki Yorumlarınızı Belirtebilirsiniz..
|
Fink:Bence cissenin biraz daha kötüsü ama takımda ilk 11 de oynarsa iş yapabilir İsmail:Genç yetenek eğer i.akın gibi kötü alışkanlıklara bulaşıpta futbolu bırakırsa harcanır Erhan:Yedekte bekliyecek vasat bir oyuncu alındığı zaman umutluyum ama şuan umudum yok Tabata:Bu ligin belkide en kaliteli oyuncularından takımda iyi işler yapar ama malum olan ücreti çok çok fazla Nihat:Hala umudum var gözümün önüne Emre Belözoğlu geliyor inş kendini onun gibi toparlar Onur:Hala izliyemedik adam 2.ligden geldi pafa gönderildi bence saçmalık. Rıdvan:çoğunlukla yedek kalacak bi oyuncu ama yaşı çok genç ilerde ilk 11de yer bulacaktır İbrahim:Alınmasını istiyordum ama kiralık deil bonservisi ile hemde gönderdiğimizde bize verilen yetiştirme parası ile elimizde o bölegede oynıyacak oyuncular var bence yanlış transfer Ferrari:İlk geldiğinde çok karşı çıktım şuanda kanım ısınmadı bir türlü maç içinde çok hata yapıyor kesinlikle zapotocny daha kaliteli idi |
sadece bunların ıcınden ısmaıl koybası ve rıdvan sımsek alınsaydı zapo takımda kalsaydı bıde ustune quaresma ve giovanni dos santos alınsaydı ayne sımdı lıderdık 2 takımada fark atmıstık:D:D bunları alınca odedıgın para da aynı olacak hatta daha dusuk:D |
Türkiye`de Saat: 20:43 . |