![]() |
TSL - 10.Hafta : Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş JK TSL - 10. Hafta Eskişehirspor - Beşiktaş JK http://i0910.hizliresim.com/2009/10/18/2084.jpg Grafik Tamamen Şahsıma ve BesiktasForum.Net'e Aittir ! |
Sivok Ernst Ve Ferrari Olmadan Cok Sıkıntı Yasayacağız Ama Umarım KAzanırız |
Zorlu geçiceği kesin. Denizli busefer ibrahim kaş ve ibrahim toromanı esas mevkiileri olan stoperde oynatıcak. Büyük bi ihtimallede Fink ve uğurda defansın önünde oynucak. Son vuruşlarda beceriksizlik yaşamaSSak tahmin edileceği kadarda zorluk çekmeyiz. Serinin başlangıcı olucaktır bu galibiyetler.. Ezikleri bekliyoruz ezikleri inönüye !! |
kazanıcamızı sanmıyorum :S |
Birçok Eksik var , Eskişehir Çok Atak Oynuyacaktır , Umarım Düşündüğümüz gibi Kötü Bitmez |
Bende genelin aksine maçı rahat kazanacağımız düşüncesindeyim. Es-Es kesin olarak biliyorum ki maça mutlak 3 puan için çıkacak ve baya baskılı oynamaya çalışacak eğer maça şu 11 le çıkarsak maçı rahat alırız düşüncesindeyim. -----------Rüştü---------- Ekrem-Toraman-Kaş-İsmail --------Fink-Uğur--------- ----------Tabata--------- ---------Nihat-Bobo------ |
eskişehirde youla ve ümit karanın oynamicak olması, ernst sivok ve ferrari gibi defansif oyuncularımızın yokluğuna denk geldiği için şanslıyız. bence kazanırız. |
eskişehir maçında cezalı oyuncularımız yüzünden yerlerine oynayacak yedek kalan oyuncularımızdan iyi bir performans bekliyorum ben buna paralel olarakta maçı kazanacağımızı düşünüyorum umarım yanılmam... |
İnşallah alırızz bu maçı yaa puan kaybedeck lüksümz yok |
çok zor bir maç olacak Ernst'in yokluğu çok belli olucak.. |
Sezonun en zor maçı umarım eskisehir kötü gününde olur. |
inşallah bilet bulurumda beşiktaşımı izlerim .. |
Eksiklerimizin oluşu ve deplasmanda oynayacağımızdan, zor bir maç olacaktır, ama yinede daha öncedende belirttiğim gibi, skor tahmini yapmak güç.. E.şehirin de Beşiktaş'ımızın da puan kaybetme lüksü yok..Bu yüzden Ne olacağı hiç belli olmaz.. |
zor bir maç olacağını düşünüyorum ama gülen taraf biz olacağız |
Çok ciddi eksiklerimiz var, böyle bir maça denk gelmesi kötü oldu, Es Es için büyük bi avantaj olabilir bu değerlendirebilirlerse eğer... Es Es beğendiğim bir takım, Rıza hoca iyi oynatıyor takımı, iyi oyuncuları da var ileride, ama bildiğim kadarıylan onlarında önemli eksiklikleri var, bu bizim için iyi olabilir belki...Onların bi avantajı da bizim çok zorlu bi maçtan çıkmış olmamız, onlarda 2 haftadır bize bileniyorlar, taraftarında büyük desteği var, her şey aleyhimize görünüyor şu anda, ama Wolfsburg maçından sonra takımda bir şeyler düzelir diyorum belki, Nihat-Bobo ikilisnden iyi bi performans bekliyorum mesela bu maçta, Tabata-Tello ikilisinden birinin maça ağırlını koymasıylan da maçı kazanabilceğimizi düşünüyorum ben...Bu maçta gol yeriz, 2 katını da atarız...Bu sezon ilk defa takıma güveniyorum, zorlu bi maçta hemde... |
Özellikle savunma hattımızda; Ferrari, Sivok ve Ernst'in olmaması çok büyük handikap bizim için. Ama Eskişehirspor için de durum pek farklı değil. Ümit Karan, Youla, Serdar ve Alper sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacaklar. Ragıp ve Bülent Ertuğrul'da kart cezalısı. Yani onların durumu daha vahim görünüyor ilk bakışta. Tek avatajları önemli bir taraftar desteği ile oynamaları. Wolfsburg maçındaki kadar olmasa bile ona yakın bir performans sergilersek galibiyetle ayrılabiliriz bu maçta. Tello-Tabata ikilisine çok iş düşüyor tabi.. |
wolfsburgdan daha zor bir mac olacak bu |
ben bu macdan puan kaybi bekliyorum malesef cok eksigimiz var es esde iyi bir takim var riza hoca iyi takim kurdu iyi oynarsalar bu maci alabilirler bile düsüniyorum acikcasi bu maci izlerken büyük umutlarla bakmicam puan kaybedersek sasirmayin.. |
"Takımımız Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Maçın oynanacağı Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşılaşmanın taktiği üzerinde duran Siyah Beyazlılarımız idmanın ardından otele geçerek maç saatini beklemeye başladı. Çalışmaya cezalı olan; Sivok, Ferrari, Ernst, tedavileri devam eden Delgado, Holosko, Bobo, Rıdvan ve Yusuf katılmadı." Bobo'da oynamazsa hücum anlamında gücümüz bir hayli azalacak ama yinede bu maçtan galibiyet bekliyorum ben. Umarım her şey yolunda gider.. |
mantik olarak bu mactan puan kaybedebiliriz belki ancak icimden birses bu maci zorda olsa kazanacagimizi ve takimin cikisinin devam edecegini soyluyor yinede cok zor mac olacak dikkat etmek lazim |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |