![]() |
TSL - 11.Hafta : Beşiktaş JK 1-0 MKE Ankaragücü TSL - 11. Hafta Beşiktaş JK - MKE Ankaragücü http://i0910.hizliresim.com/2009/10/25/1190.jpg Grafik Tamamen Şahsıma ve BesiktasForum.Net'e Aittir ! |
Futbol ve skor olarak bu maçta artık patlama olsun |
Bu maçı kazanacağımız kabak gibi ortada ancak çok iyi futbolda bekliyorum. |
Öcü'leri Yenmek şart ;) :) |
Allahin izniyle yeneriz.. Ama Nihat yerine bence Nobre oynamali.. Bobo-Nobre ikilisi oynasin.. Nobreden kotunun iyisi ama ne yapalim, nihat cok berbat.. |
Bu karşılaşmadan da mutlaka 3 puanla ayrılmak zorundayız. Seri galibiyetler alarak futbolcuların ve taraftarın inancı kuvvetlenecektir. |
iyi bir kadro olursa yeneriz:) |
Bobo-Batu oynasın artık ya. Rüştü Ekrem Sivok Ferrari İsmail Ernst S.özkan(Nihat) Tabata Tello Bobo Batu ke$ke denizli böyle bir kadro ile çıksa... |
Yavaş yavaş bişeler oluyo takımda kazanmayı öğrendik mesela.. Bu maçıda alırız ama ben çok iyi futbol beklemiyorum doğrusu Delgadonun hazır olmasını beklicez bana kalırsa iyi futbol için .. |
kolay maç olarak görülmemesi gerek kesinlikle. ciddiye alalım yeter zaten şuanda hiçbi takımı küçümsicek durumda değiliz |
eskişehiri yenicemiz aklımın ucundan bile geçmiyodu ama yenmişiz :=) ankaragücünüde yeneriz artık takılcamızı sanmıyorum :S |
ankaragücünü küçümdemiyorum ama bu maçı hertürlü alırız. ve almak zorundayız. maç kendi evimizde ancak sehircimzin sağlam desteğide şart bu maçta. hadi bi 3 puan daha (: |
Kesinlikle kazanılması gereken maç.. Zorlu bi maç trafiğine giriyoruz, her kazanılan maç her atılan gol takımın özgüvenini geri getiricektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ankaracücüü inönüde kocakafanın havasını alır gider ancak. |
belli olmaz bu mac wolfsburg maci oncesi cok onemli bir doneme deng geldi umarim kayipsiz gidecegiz onumuzdeki 3 mactan 9 puan cikartabilirsek ilk yariyi liderde kapatma sansimiz dogabilir bence hicbelli olmaz bu isler |
bi cacık olmaz bunlardan biz sarı laciverti gördükmü ezer geçeriz ;)) form muş sistem miş... boşversene.... ;) |
galip gelmeyi hatırladığımız şu dönemlerde umarım bu seri devam eder.. |
3-0 yeneriz ve wolfsburg maçına moralli çıkarız. |
İnönü'de bi mağlubiyet daha almayız herhal...Golcüler inş. yine bencilce davranmazlar, golleri yemezler, taraftarı çileden çıkarmazlar, direkt golcüler dedim çünkü bu maçta çok pozisyona gireriz, tabii Denizli iyi bi ortsahaylan çıkarsa maça...Ag savunması berbat bence, bunları iyi değerlendiririz umarım...Bu maçta bari 1 golü geçelim!.. |
İnşaAllah kazanacağız.. |
bu hafta ankaragücü-hafta içi wolsburg-önümüzdeki hafta trabzon-sonraki hafta ezikler.fikstüre bak.bu arada ezikler 1 hafta dinlenecek. |
Maçı her türlü alırız.. _____________Hakan____________ Ekrem__Toraman____Ferrari___İsmail ____________Ernst______________ ________Uğur___________________ _______________Tabata__________ Tello(Nihat)_______________Serdar Ö. _____________Nobre______________ |
Türkiye`de Saat: 07:46 . |