![]() |
Alıntı:
|
rüştü ekrem-sivok-ferrari-deli serdar özkan-ernst-fink-erkan zengin(tello) tabata batuhan(bobo) maçın skorunu kanatlar belirleyebilir böyle bir düşüncem var hızlı adamlarla hem rakibi durdurup hemde atağa çıkabilecek bi takım kurulabilir denizli de derbilerde süpriz yapmayı sever hadi bakalım |
Alıntı:
Haklısın yabancı sayısına dikkat etmemiştim:)Düzelttim.Ayrıca Bobo sağ açık değil 4-3-3 te sağ forvet olarak koydum.. |
Ama bi şeyde var Sağ forvet Sağ Açıkla çok yakın mevkiler Bobo başarılı olur mu bence zor forvetde daha iyi oynuyor . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bobo yeterki oynamak istesin.Sol forvette pek başarılı olamadı ancak sağda iyi oynayacağına inanıyorum.. |
Alıntı:
|
Bobo-Nobre ikilisi sahada olmazsa golü zor görürüz biz...Eğer beklenen kadrolar çıkarsa Denizli'nin şansına kaldık artık...Bugün de şansı yaver gider umarım da 1-2 golü görürüz... |
Denizli'nin şansına güvenerekten 1-0 kazanırız diyorum...Başka hiçbir nedenim yok çünkü, önceden taraftarla alırız derdim, onu da diyemiyorum artık, taraftarda bölünmüş, ne yapacağını şaşırmış durumda...İyi kadroylan çıkarsak falan da demiyorum artık, kötü bi 11 sahaya süreceği kesin Denizli'nin, ama inş. şansı yaver gider Ts'deki gibi, maçı alır puan farkını 4'e indiririz...İyi futbol görmeyeceğimi biliyorum, bunu bile bile gidiyorum maça...Skor hariç diğer sözlerimde yanılırım umarım... |
M.Denizli Bu Konuyu Okuyacaksa Paylaşayım :) |
Türkiye`de Saat: 12:19 . |