![]() |
TSL - 17.Hafta : Beşiktaş JK 2-3 Bursaspor TSL - 17.Hafta Beşiktaş JK - Bursaspor http://i0912.hizliresim.com/2009/12/11/6397.jpg Grafik Tamamen Şahsıma ve BesiktasForum.Net'e Aittir ! |
Manisaspor'u Yendiğimiz Takdirde Bursaspor'u 3leriz |
Texsam Tomix fark etmez çArşı affetmez :) |
manisaYı yeniP ßuRsayıda 3G ye geçiReLim İn$aLLah:cool: |
herkes manisa maçından önce bu maçı düşünüyosa yandık |
bursada yaşayan Beşiktaş taraftarı oLarak bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum ! |
az kaLdı azzz. timsahLArın ihtiyacı oLan su yine içiLecek .. =)) |
Manisa Maçı Hüsran Umarım Kendi Taraftarımız Önünde Bursaspor'u Bol Gollü Bir galibiyetle yenerek lig arasına moralli Gireriz |
denizli bu hafta eğlenceli geçecek dedi bakalım sonucuda öyle olacakmı. bursa maçı kıran kırana geçecek gibi geliyo bana |
BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇINA BURSASPOR TARAFTARI ALINMAYACAĞI AÇIKLANDI.. cok harikasınn uhhh :DD |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
futboLcuLara saLdıraLım o zmn hehehehe :DDD rüştünün burnuna top gELmiş hazırLıkLArda .yaşLı pantere bişe oLmasa bari :SSS |
Valla onu bunu bilmem,zor maç olacak..''Kolay maç yok'' diye klişe bir laf vardır ya galiba git gide inandırıcı laf olmaya başladı.. Evimizde oynamanın avantajının yanında , iyi kontraya çıkan , dertli toplu oynamaya çalışan, özellikle orta saha da iyi yardımlaşan ekiplere karşı bu sene İnönüde zorlandığımız aşikar..Yine böyle bir maç olacak diye korkuyorum..Bursanın iyi bir savunma anlayışı ve dirençli bir orta sahası var..Özellikle Kiritanın takıma dönüşü pozitif anlamda büyük katkı sağladı Bursaya..Zaten hucüm oyuncularını saymıyorum,Sercan,Volkan,Batalla için çok uygun bir maç olacak..Hucuma çabuk çıkan bu etkili adamlarla,Savunmada baya bir zorlarlar bizi.. Ancak sezon başından bu yana var olan sıkıntılarımıza rağmen kötü futbol oynadığımızı düşünmüyorum bir kaç maç hariç..Zirveyi ilgilendiren kritik bir maç olduğundan yüksek konsantrasyon bekliyorum oyuncularımızdan..İkinci devreye moralli girebilmek için 3 puan şart..Moral ve motivasyon haricinde bir çok katkısı olur bu galibiyetin..Ancak bu maça ''oldu-bitti maçı'' gözüyle bakmakta yanlış olur..Umarım taraftarın sonsuz desteği ve sabırlı,akıllı,disiplinli bir oyunla galip geliriz.. |
Alıntı:
en son eziksaray maçını seyrettim bursa nın o kadar ahım şahım top oynamadı |
Alıntı:
|
ayyyy ayoLLLL bursaspor bursasporrr =Pp |
Bu maçı almamızı tüm maçlardan daha fazla istiyorum. |
Maç çok çetin geçecektir, biz 2 haftadır beraberlikle yetiniyoruz, Bursa ise son maçında Kayseri'de bozguna uğradı, iki takımda puan kaybetmek istemeyecektir bu maçta...Gerçi Bursa için 1 puanda iyidir ama bizi yenip önümüze geçmek isteyeceklerdir, bunu yapabilecek güçleri de ne yalan söyleyeyim var, kontralarda çok dikkatli olmalıyız, özellikle de Batalla'ya karşı...Bizimde bu maçtan 3 puanla ayrılabilmemiz için hücumda daha üretken olmamız lazım, Diyarbakır ve Vestel maçlarındaki performansımız bu maçı kazanmaya yetmez, umarım taraftarın desteğini arkasına alan oyuncularımız maçı kazanmayı rakipten daha çok ister, daha çok mücadele eder, bulduğu pozisyonlardan en az birini de gole çevirir...Bu maçta savunma oyuncularımızın ve özellikle de Ernst-Fink ikilisinin hatasız oynayacağını, gol yemeyeceğimizi düşünüyorum, 0-0 veya 1-0 biter gibime geliyor maç, içimden 1-0 geçiyor ama, ilginçtir golü de Nihat'ta bekliyorum... |
yemyeşil bursanın bembeyaz oğlanları :D biraz direnmeye çalışırlar ama atalarımızın dediği gibi onlarda kaçınılmaz olan sona karşı koymayı bırakıp zevk almaya bakarlar bi süre sonra :D |
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm815198.jpg Son şampiyon Beşiktaş, ligin ilk yarısının kapanış karşılaşmasında evinde Bursaspor’u ağırlıyor. Üst üste Diyarbakırspor ve Manisaspor’la berabere kalan Kara Kartallar, İnönü Stadı’ndan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kartal’ın eski hocası Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Bursaspor da, ligin flaş takımlarından... Çok başarılı bir dönem geçiren ve zirve hesapları içerisinde bulunan Bursaspor, taraftarından uzak olacağı bu 90 dakikadan 3 puanla çıkmak istiyor. Hakem Tolga Özkalfa İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Hakem Tolga Özkalfa’nın yöneteceği maç, saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Bu arada son idmana katılan Bobo’nun, bugün sahadaki yerini alacağı öğrenildi. Orhan Yıldırım Beşiktaş Rüştü İ.Toraman Sivok Ferrari İ.Üzülmez Fink Ernst Ekrem Tello İsmail Bobo T.D: Mustafa Denizli Bursaspor İvankov A.Tandoğan Ömer Zapotocny M.Keçeli Ozan İpek Ergiç Kirita Volkan Şen Sercan Turgay T.D: Ertuğrul Sağlam Stat: İnönü Saat: 20.00 Yayın: Lig TV Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Alper Ulusoy |
ernst'i savunmadan saymazsak 7 savunma oyuncusuyla kendi evimizde oynuyorum ne guru verici bir tablo. atak olarak tello ve bobo var. |
Bu maça bursa seyircisinin alınmaması demek son maçta bursayada bizim alınmamız demek sevinilecek bir karar değil olası bir şampiyonluk maçı durumunda taraftarından yoksun bir Beşiktaş olacak aradaki ince kıyımı kimse görmüyor yanlış bir karar 1000 ve 2000 kişiyi koruyamak veya çekinmek değil bence yazık çağ dışı uygulama o zaman derbilerdede olaylar çıkıyor onlarada gidilmesin |
mutlaka finkmeliyiz bu bjk taklitcisi takımı |
izmir den çıktık geliyoruz yaklaşık 1 saat sonra bursa ya varacağız istediğiniz birşey var mı TOP diyarından ?!!!!!!!!!!!!!!!!! |
geçen hafta vestel manisa maçını seyrettim keyifsiz,zevksiz ve sonuçsuz bir maçtı.haliyle zevk almadım bir beşiktaş taraftarı ve bir futbolsever olarak. her beşiktaş tarftarı gibi bende bu maç için fazla umutlu değilim geçen haftaki beşiktaştan dolayı.ama büyük takımlar böyle zamanlarda ortaya çıkarlar ve büyüklüklerini kanıtlarlar.bence şampiyonluğa oynayan beşiktaş ne şartta olursa olsun çıkıp bu maçı almalıdır.parola mutlak galibiyet olmalıdır.tabiki bu birazda denizliye bağlı şampiyonluğa oynayacak kadro zenginliği ve kadro derinliği beşiktaşta mevcuttur. denizli risk almalı ve geçmiş maçlara oranla daha ofansif bir kadro sahaya sürmelidir.bugünkü gaetelerde Tello ve Bobo'nun gidebileceği belirtilmekte tamda bu maçın arifesinde yazılanlar doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama Fink gibi düz oyuncu dururken Tello ve Bobo gibi maç kazandıran oyuncuların satılması abesle iştigaldir. işte benim ideal kadrom Rüştü İbrahim Kaş Sivok Ferrari İ.Üzülmez Ernst Fink Ekrem Tabata Tello Bobo |
Düzeltme yapıyorum.yukarda yazdığım (ideal kadro) olarak belirttiğim kadro bugünkü Bursa maçı için geçerlidir |
bursaspor formda ve havasını bulmuş istikrarı yakalamış bir takım. Beşiktaş ise büyük bir takım.Büyüklüğünü gösterip bu maçı almalı, başka yolu yok.Eğer bu maçı alamazsak eleştrilerin dozu haddini aşarak artacak.T.D Denizli tekrar eleştrilecek, Yönetim tekrar eleştrilecek, Tello ve Bobo'nun gitmek için özellikle oynamadığı dedikodusu yayılacak vs. vs.vs. Bütün bunların ışığında Beşiktaş büyüklüğüne yakışır şekilde (Baskılı, alan daraltarak,sağlı,sollu ataklarla,özellikle kanatları çok iyi bir şekilde kullanarak) oynayarak bu maçı almalı.Başka yolu yok |
işte yine burdayım karşımda o muhteşem görüntüsüyle duran mabedimiz İ N Ö N Ü C E H E N N E M İ |
hayaL kırıkLıgı .. zeminin durumu tam bi komediydi zaten. |
bence böyle bir zeminde maç bile yapılmamalıydı ya neyse;) |
Ya bu denizli dalgamı geçiyor ağır hav aşartları var sahada. 2 futbolcun sakatlanmış. 2-1 öndesin rakip saldırıyor sen oyuna yusufu alıyorsun ya allah aşkına hoca yusuf bu sahada ne yapacak, ismail, uğur kaş, tabata gibi oyuncular varken bune lahana turşusu , zaten kaç haftadır tutturdun bir nihat inadı yine. Nihat sakat bjk 8 de yaptı nihat döndü 3 te 0 çekti bu tesadüfmü allah aşkına. Halan hedeften bahsediyor. ne hedefi be kardeşim. elin adamı deplasmanda 3 forvetle oynayıp biz kendi sahamızda tek forvet ve 7 defansla oynuyoruz senin hedefin buysa orada kalsın istemez oynattığın futboldanda taktiğindenden nefret ediyorum utanıyorum. Ha unutmadan buralarda sayın ertuğurul sağlam için istifa diye bas bas bağıranlar bursanın ve ertuğurulun bursa performansına bakınca ne aklınızdan ne geçiyor acaba. Ertuğrul gittiğnide geçen sene başarısızmıydı bakalım 6 maç 5 galibiyet 1 beraberlik nağmağlup 2. sırada şampiyonlar liginde liverpol ve marsilya galibiyetleri ile son dakika şansız kaybedilen porto maçı hiç olmasa evmizde kazanıyorduk. rezilliğimizde oldu ama futbol oynuyorduk bi onurumuz vardı sahada. bugün ise ne onur var ne gurur şampiyonluk bugün itibari ile bitmiştir. bundan sonra seçmidi falandı filandı derken hangi yabancı gidecek hangisi kalacak derken tren kaçıp gidecek |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |