![]() |
Bence bu basın Beşiktaş yönetimi ile taraftarın arasını açmak için kasıtlı olarak bu haberleri yapıyor. Artık FB ve GS bozması adamlar istemiyorum. Lincoln GS'ye ni hayrı olmuş, bize ne kadar olur. Tamamen kasıtlı yapılmış bir haber. Eğer bu haber doğru ise bu sene maça da gitmem forma da almam. Sabah sabah sinirimi bozdular. Kesin yalan ve kasıtlı bir haber. Zaten İsmail Air yazmış. |
Hayırlı olsun. Adını hiç duymamıştım. İnşallah çok başarılı olur. |
Alıntı:
|
Arjantin ligi durdurulmuş sanırım takımlar futbolculara paraları ödeyemediği için. Riquelme uygun paraya alınabilir. 31 yaşında. Son form ve sakatılık durumunu bilmiyorum ama Barca ve Villarreal'deki iyi oyunuyla hatırlıyorum. |
futbolu bırakmış figo yu bile istediniz ya ne diyim beyler maçı isim değil yüreği ile oynayan emek veren mücadele eden kazanıyor . konuyu açan vatandaş sana zahmet bu adamların hangi bölgede oynadıklarını doğru düzgün öğren yaşlarını öğren ve MALİYETLERİNİ ÇIKAR ondan sonra yönetime emret . |
deco hem yıldız hem de işi iyi yapıyor beşiktaşımıza yakışır hemde ses getirir forma satışlarını bayağı bi hareketlendirir. diye düsünüyorum. |
içim çok rahat bu konuda olması en iş bu. |
Sneijder. deco ve van der vart. bu üçünden birini alsınlar seneyede şampiyonluğumuz garanti |
deco geliyor demedi deme ibrahim :) varmısın iddiaaya:)) |
caner alınmasını isterim tellonu n cok iyi alternTAFİ OLABİLİR |
Türkiye`de Saat: 10:10 . |