![]() |
caner gelsin tellonun cok iyi alternatifi olur |
tello tek :D ama gelse fena olmaz heralde ((: |
lincoln ile ilgilenmiyoruz Bugün bazı basın organlarında Beşiktaş`ın Lincoln ile ilgilendiği yönünde çıkan haberler üzerine Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy`a ulaştık. - LINCOLN İLE İLGİLENMİYORUZ - Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Hakan Aksoy HABER1903`e yaptığı açıklamada "Lincoln ile ilgilenmiyoruz. Kesinlikle böyle birşey söz konusu olamaz. Galatasaray`da idmanlara çıkmayan, sorunları ile başa çıkılamayacak bir adamın Beşiktaş`ta işi olamaz." dedi. Şeref Yalçın`ın "Ronaldo`dan daha çok ses getiren bir transfer yapacağız" açıklamasını sorduğumuzda ise Hakan Aksoy cevap olarak "Ben Şeref kadar iddialı konuşmayacağım ama gerçekten iyi bir 10 numaranın alınacağını biliyorum. Çünkü çok değerli bir hocamız var ve en iyisini bildiğinden eminim. Başkanımız da tüm mesaisini bu transfer için harcıyor. Zaten zamanımız da daralıyor ve en kısa sürede bu işin sonuçlanacağından kuşkum yok" dedi. - DELGADO BİTTİ GİBİ - Bu transferin Delgado`ya bağlı olduğunu ve taraftarın da artık sabırsızlandığını hatırlattığımızda ise "Taraftarlarımızın endişesini anlayabiliyoruz. Ama inanın bu tür transferler çok zor transferler. Delgado ile de anlaştık sayılır. Şu anda yüzde 90 anlaştık diyebilirim. Önümüzdeki haftaya kadar veya önümüzdeki hafta içerisinde bu işin de sonlanacağını düşünüyorum" dedi. -BOBO`YA TEKLİF VAR AMA...- Porto maçında eski günlerinden bir demet sunan Brezilyalı yıldız Bobo`ya teklif gelip gelmediğini sorduğumuzda ise "Yunan takımından Bobo için sürekli teklif geliyor ama bir türlü istediğimiz rakamlara çıkmıyorlar. Zaten Bobo`da Porto maçında bu takımda kalmak istediğini gösterdi. Ben Bobo oynarken vücut dilinden kalmak istediğini de çok rahat anladım. Lyon maçından çok farklı bir Bobo vardı sahada, bunu da herkes gördü" dedi. -HABER1903- |
bence haber1903 bu haberi haber1903 okuyanlari sakinlendirmek icin yazdi. hakan aksoy ile görüsmemislerdir bence. quaresma haberini hatirlayin arkadaslar kolpa haber |
bu haberin doğruluğu tartısılır ama yinede inanmak istiyorum |
Konuştularmı bilmiyorum ama lincoln gibi disiplinsiz birini istermi bizim hoca.Sakin olun her zamanki gibi ismail air in haberi bu.Bu adamı futbol yazarlığından men etsinler.Bu hayalgücüyle bilim kurgu filmleri senaryolarını yazsın air. |
olmamalı bu transfer btn kızgınlıım geçti derken geri gelmemeli!!! |
Zaman daralıyor.. haala ortada transfer yok.. |
haberın yalan oldugu ortada da haber1903 yaptıgı roportajda bana yalan geldı. |
aferim size düpe düz yalan olduğu belli olan renkli basının lincon ile ilgileniyor haberine inanıyorsunuz ama bir bjk sitesinin yaptığı habere inanmıyorsunuz , aferim devam edin bu yolda . |
Türkiye`de Saat: 08:23 . |