![]() |
Deco, Riquelme gibi isimler kesinlikle takımımıza kazandırabilir, oyuncuya verilecek para da dahil (3 yıllık yaparlar sözleşmeyi onlar) 20 milyon €'ya kıyarsan bu iki adamı da alırsın...28 yaşın altında olan adamları ise almamız çok zordur, paraya kıysan da fayda etmeyebilir... |
Riquelme'ye çok iyi bir teklif yaparsak gelir...Ne bilim yıllık 3.5-4 milyon € olabilir, Ş.Liginde oynayacak olmamızda bunda etken olabilir tabi, Villareal'de yaşadıklarını bizde de yaşamak ister belki...Keşke alabilsek valla...Ama Robben, Vaart gibi isimler rüyadan öteye gitmez, o yaştaki yıldız futbolcuların burda ne işi var Alahaşkına...Gelse de oynamaz, oynayamaz, 1 sene sonra gider başka bir takıma, en yakın örnek işte, Anelka, o kadar da genç değildi hem... |
Riquelme'nin Gelmemesi için bir neden yokta önemli olan ciddi teklifte bulunmak |
Hocam attığın adamların çoğu forvet .. Ayrıca hayale gerek yok, bizim yönetim bu adamları getiremez . Boşa beklemeyin öyle bi transfer . |
riquelme gelsin ya..acaip tutuyorum bu adamı..tam aradığımız oyuncu modeli..! |
riquelme gelse cidden süper olur... |
Alıntı:
bu hafta içi maç sonuçlarını takip ettiğim bir site var orada ve gazetenin birinde okudum.Hatta Örnek vermek gerekirse river Plate'in kolombiyalı forvet oyuncusu var Radamel Falcao diye, O kadar iyi teklifler almasına karşın 1-2 yıldır ayrılmadı takımdan ve şuanda Porto'ya transfer oldu.Hatta geçen porto ile oynadığımız maçta 2 nci yarı oyuna girmişti maçı izlemişsen.Bir arkadaşın da dediği gibi futbol takımları iflasın eşiğinde ve bu yüzden Arjantin federasyonu ligleri durdurdu.. |
Lincoln ile ilgilenmiyoruz bu belli..Habere gelince bence haber1903 yalan haber yapmaz, kartalhaber ile karıştırmayın.Bu zamana kadar yalan haber yaptıklarını görmedim.Beşiktaşımızı hiç olmasa kartalhaber gibi devamlı yalan haberlerle yerden yere vurmuyorlar. |
Riquelme'nin annesine düşkün olduğunu o yüzden Boca Juniors'a döndüğünü biliyorum ama şuanda liglerin durdurulmasını fırsat bilerek gelmemesi için hiç bir neden yok bence iyi bir yıllık ücret verilirse ayrıca çok fazla bonservis istenileceğini sanmıyorum..Robben içinse belki bir rüya gibi görülebilir daha yaşı genç ama o rüyanın gerçek olmasını dilerim... |
napak linconiyi kim alır onu hem yalan haber işte kanıtlandı :D |
Türkiye`de Saat: 12:12 . |