![]() |
uf be ne güzel olur bu adam gelce robben riquelme süper olur kriz bizi teğet geçer :D |
Alıntı:
Bende senin gibi sabur sabır diyordum ama ne zamana kadar sabır haftaya ligler başlıyor Delgado'nun sözleşmesi ne zaman dondurulacak ne zaman adam alacaklar alınacak adam nezaman ve nasıl uyum sağlayacak işte sorun burada.Arkadaşlarımız ve taraftarımız Parası pulu olmayan Gs'nin bile Elano gibi bir adamı getirmesi sabırların taşmasına neden oldu.Ben zaten artık transfer beklemiyorum ama inşallah ben yanılmış olurum.Süper kupaya ve lige konsantre olmanın vakti geldi.Bu sene 4-5 takım güçlendi 3 büyüklerden hariç.Çok çetin geçecek gibi bu sezon.İnşallal çok iyi bir sezon geçiririz... |
fazla abartmasak ? |
Abartma gibi birşey yok sonuçta burası taraftarımızın duygu ve düşünceleri takımda görmek istediklerimizi paylaşıyoruz burada.. |
Vaart ve Robben bence de çok zor.Riquelme veya Deco gelebilir.İşte 10 numara transfer diye buna derim ben. |
Alıntı:
|
Dos Santos İçin Görüşmeler Başladı Beşiktaş, yabancı transferinde Meksikalı oyuncu Dos Santos ile ilgili olarak girişimlere başladı. Dos Santos"u Beşiktaş"a öneren menajer Batur Altıparmak bugün Mustafa Denizli ve Yönetimin bilgisi dahilinde İngiltere"ye gitti. Dos Santos"un menajeri Pinhi ile biraraya gelen Altıparmak, Tottenham kulübünün teklifini Beşiktaş kulübüne bildirdi. İngiliz kulübü Beşiktaş"tan Meksika"lı oyuncunun bonservisinin %60 ına karşılık 3 milyon euro istiyor, Dos Santos"un alacağı ücret ise yıllık 2 milyon euro. Bu gelişmeler üzerine, Siyah beyazlı yöneticilerin bir an önce Delgado ile anlaşmak üzere çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi. HABER1903 |
Artık Gerçekleşsin Şu Transfer , sıkıldık artık |
umut tacirliği yapmasınlar artık bir an önce bitsin yeter ruh sağlığımız bozulmaya başladı |
kombineleri de etkiliyo bu transferin gerceklesmemesi... gelsin bi 10,5 numara, ama iyi olma sartiyla, taraftarlar cosar bence! |
Türkiye`de Saat: 10:12 . |