![]() |
Transfer için Önümüz Açık Değilse Bu Sezon Ne CL'de Ne TSL'de Önümüz Açık DeğiL .UyandıraLım Yönetim . ! ;) |
Asıl endişem acaba Denizli gerçekten dediği gibi hala kafa olarak yorgun mu? Bu çok tehlikeli. Yanına yardımcı istiyor fakat Başkan istediği yardımcıları kabul etmedi. Denizli iyi bir teknik direktör hatta bildiğiniz gibi tarihede geçti. Herneyse , umarım şevki gitmemiştir. Birde bununla uğraşmayalım.. |
herkes diyorya dünya futbolu değişti 10 numara artık sadece türkiyede var.Ben buna katılmıyorum 10 numara dediğin takımın lideridir saha içindeki kaptanıdr.butun maç yatar ama maç kötü giderken devreye girer bi şekilde maçı kurtarır yada kurtarmaya çalısır.ben beşiktaşı beğendim ama iyi bi 10 numara almassak ne şampiyonlar liginde ne türkiyede başarılı olamayız |
iki mac oynadik baris kupasinda takim resmen bagiriyor yaratici lider bir yildiz oyuncu alin diye ama hala onumuz kapali zart zurt acin kardesim ozaman onunuzu delgadonun iyilesmesinimi bekleyecegiz? |
bu yönetimin bu sezon son senesi anlaşılan adamların umrunda bile değil transfer 3 buyuklerin içinde en sıradan takım olduk dogru düzgün yıldızımız bile yok ... |
iyi bir oyuncu alınmazsa avrupa da yine hüsran yaşayacaz belki 8 yemeyiz ama gol atamadan sıfır çekebiliriz bu takımla |
bizim sağ kanat dökülüyor belki sağ kanatta oynatırlar geremiyi |
eeeeee |
Sıcaktan bayılmış gölgede uyuyor :D :D |
ee si şöyle :D Tepe tepe kullansınlar :D |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |