![]() | |
sizin önünüz herşeye açıkta bir transfere değil zaten... |
saparanın nesini begenmedik? fenerin yabanacılarını gördük maçta işte fenerin gol pozisyonu yokdu,sadece bizim sag kanat zayıf oldugu için hatamız sonucu gelebildiler bize 10 numara ayagı top yapan biri şarttt,olmaz sa olmaz ,acil hemde.. |
birini alsınlar artık ama görünrn o ki ağustos sonuna kadar sarkacak bu tansfer meselesi |
kolpaaaa gerek yok bu adama! |
gerek yok ben deco derim ama gelemedi bir türlü |
Sallamasyon... |
ismail er deco konusu arkadşlar hurriyette deco haberleri yapan ismail er e mail çektim ve haberler ypıosunuz doğrumu bildikleriniz neler diye bana aynen şöle yazdı Kimden: İsmail Er Gönderme tarihi: 03 Ağustos 2009 Pazartesi 16:56:10 Kime: özberk konyalı (ozberkkonyali_c@hotmail.com) Sayın özberk bey,. yönetime göre Deco konusunda görüşmeler var. bizde takip ediyoruz. b.iliyorsun oyuncu transferleri çok zor. He deyince olmuyor. Ama medyada adı dolaştığına ve kulübünresmi internet sitesinde yalanlanmadığına göre mutlaka olacak.. Saygılar bilgilerinize:) |
hadi bakalım inşallah |
mustafa denizLi biLe söyLedi iLgileniyoruz diye ama ilgilenmkle olmuyo.. pirLo ya 8 milyn euro vermşLr milan reddetmş deco da açıklama yapmş: kalıyorum.. |
kolpa haber.. |
Türkiye`de Saat: 10:11 . | |