![]() | |
Ya başlayacam ama hakeme falan aaaa, zaten belli hakemler Beşiktaş düşmanı. Cüneyt Çakırlar falan geneli bizi sevmiyor çünkü el altından para vermiyoruz başkaları gibi.. Kısaca bu olayları geçelim. Millet transferleri bitirdi sağlam futbolcular aldı biz daha hala araştırma içerisindeyiz.. Yurt dışında ne toplantısı bu ya ? G-8 zirvesi mi ne bu anlamadım gitti. Bari almayacaklar ise açıklasalar da herkes huzura kavuşsa. Lig başladı, adam ne zaman gelecek, ne zaman takıma alışacak... Şampiyonlar Ligine ön elemesiz katıldığımız bir sezonda önceden bitmeliydi bu transfer.. |
ya önümüzde 2 senedir topa nerdeyse dokunayan linderoth örneyi var ve takımın ondan hiç bi beklentisi yok... delgadonun gtmemesinin arkasına sığınıp trasfer yapmıyoruz... biz delgadodan çok şeyler bekledik ben şahsen halada bekliorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sapara düşündüğünüz kadar kötü bir oyuncu değil. belkide bize aralarında en faydalı olacak oyuncu. ben şahsen isterim saparayı. |
sapara mapara fark etmez artik taraftar transfer bekliyor 10 numara görevini üstlenecek iyi birini... |
saparayı alana kadar telloyu o mevkiye çekelim daha iyi olur bence |
beyler bizde böyle yönetim varken hiçbişey dyemezsiniz.dün kanaltürkü izleyenlerdenim.delgado 1 ay sonra hafif antremanlara başlayacağı için yönetim transfer yapmayacak.deco istenmiş ama adam illa kalcam demiş vazgeçilmiş.dos santosla hiç ilgilenilmemiş.saparanın ismi bile geçmedi.hayaller kuruyoruz.transfer olmayacak zaten 23 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine.biz gsmiyizki 1 gecede yıldız getirelim. |
Sapara'dan Ret (Eng Wikipedia Kaynaklı) Besiktas made an offer for Marek in January 2009, believed to be around 3.5 mill Euro. The offer was rejected by Rosenborg to Sapara's disappointment - the transfer would have significantly increased his pay. While clubs are now making offers for the other Rosenborg midfielders, Skjelbred and Tettey, Rosenborg has stated that Sapara is first in line to transfer. Kaynak : Marek Sapara - Wikipedia, the free encyclopedia Bilmemek değil,öğrenmemek ayıp diyerek basit tercümesi de. Beşiktaş 3.5 euro civarında bir teklif yapmış ve bu teklif rosenborg tarafından reddedilmiştir.Sapara ise Beşiktaş'a gittiğinde maaşı artacağı için bu reddedilme karşısında hayal kırıklığına uğramıştır..Şuan için Skjelbred,Tettey takımları sapara için devrededir. |
Türkiye`de Saat: 16:05 . | |