![]() |
sezer alinmali ama kurtarici olarak degil besiktasin gelecegi icin alinmali sezer ile ne yapacagizki biz clde bizim ortaya buyuk bir oyuncu lazim abiler buyuk bir oyuncu |
Geleceğine inanan var mıydı ki? |
adam gelmiyo yapacak bişey yok |
gelse şaşardım zaten:(hayırlısı olsun |
tam yönetimin beklediği bir haber oldu bu.. Biz almak için uğraştık ama o kalmayı tercih etti.. Ben ne olduğunu size söyliyeyim. Deco'nun bizden haberi bile yok.. Bütün forumlarda 2 aydır Queresma ve Deco diye inleyip duruyor herkes ama onların bizden haberleri bile yok.. Hoş haberleri olsa da gelmezler ya.. Şimdi rahat ol yönetim.. Artık senin kafanın etini yiyeceğimiz birisi kalmadı ortada.. Yıldırım Demireören'in telegol ropertajından sonra olay netleşmişti zaten.. Şimdi lütfen transferi kapattık deyin de biz de transfer topiclerini kapatalım.. |
sezer geldin ii olur |
gelmez o GS den vazgeçtim olayları yalanmış bizim BAsının salaklığı... |
St etienne golcüsünü buldu. Bobo için Beşiktaş ile her konuda anlaşan St Etienne kulübü, Brezilya`lı oyuncuyu ikna edemeyince Werder Bremen`li Boubacar SANOGO`yu transfer etti. Fransız kulübünün bugün yaptığı açıklamada, Sanogo ile anlaşıldığı, yarın yapılacak sağlık kotrolünün ardından 3 yıllık resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi. Bu gelişmeden sonra yeni bir teklif gelmediği müddetçe Bobo`nun Beşiktaş forması giyeceği kesinleşti. http://resim.haber1903.com/icerik/bobo(1).jpg HABER1903 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:13 . |