![]() |
3 milyon €+ Erhan Güven'i geri verir bizim yönetim, geri alır Aydın'ı!..Sonrada yılın transferini yaptık derler!..Hey Allahım... |
Aydın Gelirse Yuh Derim Önce kovdular şimdi istiyorlar |
bu üst taraftaki takımını seç reklamını kaldırsanız cok iyi olur bence bütün soysuz takımların resmi Beşiktaşın adının geçtiğ yerde işi yok! |
ya vallahi artık sinirimden güleceğim gerçekten zaten bu adamın gitmesi başlı başına hataydı nihayet anlamışlar;) |
Yönetimin yaptıkları artık "komedi" den öte boyutlara vardı. :) Adamı gönder, sonra hemen geri kapmaya çalış. Ne bir yönetim anlayışı var, ne düzgün transfer zihniyeti var. Neyse, bunlar "son sahne", Ocak ayı ile birlikte inşallah Demirören ve yönetimi "Elveda" diyecek, perde kapanacak.!!!!!!! :@ |
aydını verdik geri alıyoruz anlamadım ben bu beşiktaşı ne yapmaya çalışıyo hala |
Ergin selam. Dostum hemen İbrahim Kaş örneğini hatırla. :D İşte herkes artık şunu anlamalı ki, bu amatör ötesi yönetim ile biz 3 yıl sonra 400 milyon borçlanır ve iflas ederiz. Yani umarım seçimlerde o kırılası eller işe yarar ve doğru olanı yapıp bu yönetime ve bu başkana oy vermez. "Ankaraspor yönetiminde Gaziantepspor'a Tabata için 8 Milyon Euro verilebiliyorsa, Aydın'a da 2 Milyon Euro verilebilir görüşü hakim.Turkcell Super Lig'de devam edebilselerdi Aydın'ın bonservisinin 4.5 Milyon Euro'dan aşağı inmeyeceği de kulüp tarafından söyleniyor.Sene başında Erhan Güven transferi için Aydın'ı ücretsiz Ankaraspor'a veren Beşiktaş'ın bu transfer için ne yapacağı ise şimdiden merak konusu." Bak bak yazılara bak, adamı nasıl delirtiyorlar.!!!!!!! :@Adamlar resmen dalga geçiyor yok böyle birşey ya. |
bukadarda olmazya :(:( aydını alırlarsa artık bence isyan çıkar adamı bedavaya verip hiç bilmediğimiz bi oyuncu alıyoz sonra 2 milyona alcaz böle bi saçmalık olmaz olamaz |
Alt yapıya önem versinler, uğraşmasınlar artık böle Başka kulübün ezik yöneticileriyle.. Muhattap bile alınmaması gerekiyor. |
böyle bi ahmaklık yapmazlar herhalde millet bi tarafıyla güler valla .. |
Türkiye`de Saat: 13:22 . |