![]() |
Eğer olursa müthiş olur çünkü bizde kaliteli forvet sıkıntısı var. |
Ya şu transfer haberlerinden gınğa geldi artık nedir bu yaa.. Kadroda 9 tane yabancı gazeteler hergün birini getiriyorlar takıma..Herhalde gidip federasyondan izin aldılar ki bu kadar rahat sallıyorlar.. |
Mustafa Denizli verdiği her demeçte Transfer söz konusu bile değil diyor hala haber uyduruyorlar. |
Yabancı bir futbolcu alabilmek için 2 oyuncumuzla yolları ayırmamız gerekir, hadi biri Tabata dedik, kiralarlar birine, diğeri kim olacak? Fink ve Bobo derdim önceden olsa, ama şmidi takımın banko oyuncuları durumunda...Belki isteksiz Tello'yu istemeyebilir Mustafa hoca, ama o da zor bi ihtimal... |
bu sahayı da sevemedım gıttı ya 31 yasında bıraz fazla para degıl mı bu:S |
hic istemiyorum bu transferi bize pavluchenko tarzi biri lazim bence ama batuhan varken onuda istemiyorum aslinda batuhani takima monte edip alinacaksa super bir sag acik almaliyiz bence |
Komik Haber Kafadan Bi Kere Gazeteye Bakmak Lazım :) Ayrıca Elde Fazladan Adam Var İken Kimi Alacan Kimi Gönderecen 2 Adam Gitmeli Sahanın Gelmesi İçin Ayrıca Geçen Seneye Gelmeyen Adam Sene Ortasımı Gelecek Külliyen Yalan :) |
İnanmayın Arkadaşlar Mustafa Hoca Transfer olmayacak Dedi .. |
hani saha gelsın ıstemem debu haber belli ki yalan haber kaynagı dogru bı haber vermısmı sımdıye kadar:D |
sallamak bedava nasıl olsa;)sallayın |
Türkiye`de Saat: 17:36 . |